bet365
AIK – Oskarshamn, nu är avgörandet här! AIK och Oskarshamn möter varandra i den femte och avgörande finalmatchen i Hockeyallsvenskans uppflyttningsslutspel idag tisdag 19 mars med nedsläpp klockan 19:00. Vi tippar såklart ett odds inför drabbningen samt att vi tänker spela spännande liveodds under matchen.

Speltips AIK – Oskarshamn

Gastkramande är ett av uttrycken som kännetecknar finalserien mellan AIK och Oskarshamn. 2-2 i matcher där lagen både vunnit på hemmais och bortais om vartannat. Jämnare än såhär blir det inte.

I vår rek inför denna femte avgörande match så finner vi målmarknaden vara av största intresse. Högst spelvärde enligt oss har vi hittat i ett överspel på antal mål. Tre av de fyra första finalmatcherna mellan AIK och Oskarshamn har slutat med fler än totalt 4 gjorda mål vilket vi tar fasta på i vårt speltips.

Hockeytipset 19/3: Totalt över 4.5 mål i matchen AIK – Oskarshamn spelas till bästa oddset 1.74 hos Betsson>> och NordicBet>>.

Spelbonusar: