Hockeyallsvenskans sista avgörande slutspelsmatcher spelas idag och Leksand eller Västerås blir det lag som kvalificerar sig för spel i Play Off inför Direktkval till SHL. Leksand, som ikväll möter Modo, leder inför lillördagsavgörandet slutspelsgruppen med en poäng före Västerås vilka möter Karlskrona.

Kvällens hockey 20/3

19:00 Leksand – Modo
19:00 Västervik – BIK Karlskoga
19:00 Västerås – Karlskrona

Leksand – Modo tipset

Gruppledaren Leksand har åkt igenom sluspelet som obesegrade men två av de fyra matcherna har vunnits först på övertid. Men trots idel vinster hittills krävs troligen en vinst mot gruppfyran Modo för att SHL drömmen ska leva vidare. Västerås möter samtidigt gruppfemman Karlskrona och befinner sig ju bara en ynka poäng efter Leksand.

Men vi tror starkt på att Leksand reder ut nervdramat och vinner över Modo under ordinarie tid. Bästa oddset 1.63 för hemmavinst erbjuder ett helt gäng spelbolag: