Streama och spela på fotbollsmatcherna i herrarnas EM-kval live. Idag torsdag 21 mars får Belgien – Ryssland vårt fokus. Matchen sänds på TV12 och via live stream på C MORE med matchstart klockan 20:45 på fotbollsarenan King Baudouin Stadium i Bryssel.

Streama matchen direkt på C MORE här >>

Spela liveodds under matchen på Unibet här >>

EM-kval fotboll 21/3

16:00 Kazakstan – Skottland
18:00 Cypern – San Marino
20:45 Belgien – Ryssland
20:45 Israel – Slovenien
20:45 Kroatien – Azerbajdzjan
20:45 Nederländerna – Vitryssland
20:45 Nordirland – Estland
20:45 Nordmakedonien – Lettland
20:45 Slovakien – Ungern
20:45 Österrike – Polen

Speltips Belgien – Ryssland

Nu startar EM-kvalet i fotboll vilket vi förstås ser fram emot väldans mycket! Bland dagens tio EM-kval matcher finner vi störst intresse i Belgien – Ryssland där minnena fortfarande är starka från deras fenomenala insatser i förra sommarens Världsmästerskap i fotboll.

Belgien åkte ut med uddamålet 0-1 mot världsmästarna Frankrike i semifinalen men tog därefter hand om bronspengen efter 2-0 vinst över England.

Ryssland som stärkt av hemma-VM överraskade de flesta genom att ta sig vidare ur gruppspelet och därefter sensationellt slå ut Spanien i åttondelsfinalen. I kvarten blev det stopp mot sedermera VM-finalisten Kroatien, men först efter straffläggning.

Med tanke på ländernas respektive spelarmaterial så ska Belgien normalt slå Ryssland utan större besvär, särskilt när det gäller spel på egen hemmaplan. Belgien har vunnit tre och spelat en oavgjord mot Ryssland på deras fyra senaste inbördes matcher. Vi tippar idag belgisk seger med ett par måls marginal.

EM-tipset 21/3: Asian handicap Belgien -1.5 spelas till oddset 2.00 @ Unibet >>

Spelbonusar: