Nederländerna – Tyskland EM-Kval Stream & Tips 24/3: Fotbollshelgen avslutas på bästa sätt med stormatchen Nederländerna mot Tyskland. För bägge är EM-kvalet väldigt viktigt. Nederländerna vill revanschera sig för förra sommarens uteblivna Fotbolls-VM och Tyskland vill återupprätta fotbolls-anseendet efter uttåg redan i VM-gruppspelet. Som ni säkert kommer ihåg var Sverige en högst bidragande orsak till bådas misslyckanden då. Nederländerna – Tyskland sänds på TV12 och kan streamas live hos C More med matchstart klockan 20:45.

Streama matchen direkt på C MORE här >>

Spela liveodds under matchen på Unibet här >>

EM-kval fotboll 24/3

15:00 Kazakstan – Ryssland
15:00 Wales – Slovakien
18:00 Israel – Österrike
18:00 San Marino – Skottland
18:00 Ungern – Kroatien
20:45 Cypern – Belgien
20:45 Nederländerna – Tyskland
20:45 Nordirland – Vitryssland
20:45 Polen – Lettland
20:45 Slovenien – Nordmakedonien

Speltips Nederländerna – Tyskland

För Nederländerna är det här andra matchen i EM-kvalet då de i torsdags gick upp i fotbollsringen och vann mot Vitryssland med klara 4-0. Tyskland däremot lirar premiärmatch i EM-kvalet i och med söndagskvällens kamp mot holländarna. Senast lagen mötte varandra på nederländsk mark var i förra årets UEFA Nations League spel och då vann Nederländerna hemma med 3-0. En dryg månad senare spelade man 2-2 på tysk mark. Härigenom känns ett målspel intressant för vår del.

EM-kval tipset 24/3: Totalt över 2.5 mål i matchen Nederländerna – Tyskland kan i skrivande stund spelas till oddset 1.77 hos dessa spelbolag: