Frankrike – Island Live stream och ett speltips är vad vi plockat fram ur måndagens fotbollspåse inför EM-kvalets sju fotbollsmatcher 25 mars 2019.

Frankrike – Island Live Stream

Titta på alla EM-kval matcher via live stream hos C More! Streama Frankrike – Island på C MORE om du inte har möjlighet att se matchen på tv-kanalen TV12. C More har ett stort utbud av sport och annan tv-underhållning. 2 veckor gratis erbjuds för dig som vill se på nya filmer och serier.

Streama EM-kval fotboll direkt på C MORE här >>

EM-kval fotboll 25/3

Spela liveodds under matchen på Unibet här >>

18:00 Turkiet – Moldavien
20:45 Andorra – Albanien
20:45 Frankrike – Island
20:45 Kosovo – Bulgarien
20:45 Luxemburg – Ukraina
20:45 Montenegro – England
20:45 Portugal – Serbien

Speltips Frankrike – Island

Troligtvis kommer de två EM-biljetterna i EM-kval grupp H stå mellan Frankrike,Turkiet och Island. De tre övriga landslagen i gruppspelet; Albanien, Andorra och Moldavien förväntas bli slagpåsar för de tre förstnämnda i jakten på EM avancemang.

Både Frankrike och Island gjorde vad som förväntades av dem i den första matchomgången. Världsmästarna Frankrike vann över Moldavien med 4-1 på bortaplan. Island bortabesegrade Andorra med 2-0.

Sedan ett par år kan vi konstatera att Island definitivt fortsätter hålla en hög internationell klass bland fotbollslandslagen. Men i jämförelse med Frankrike står man sig dock ganska slätt. Däremot kan Island förstås i enstaka matcher klara av ett motstånd av den här kalibern. Däremot hade det nog krävts spel på hemmaplan för islänningarna om de ska rå på världslaget Frankrike.

EM-kval tipset 25/3: Asian handicap Frankrike -1.5, -2 till oddset 1.72 @ Bet365 >>.

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2019-03-25 kl. 08:50 men kan komma att ändras.

Spelbonusar: