Underbar nordisk EM-kamp gäller denna tisdag 26 mars 2019 när Norge – Sverige drabbar samman i fotbollens EM-kval. Norge – Sverige Live stream samt ett speltips inför matchen som har avspark klockan 20:45 är naturligtvis på sin plats. Det är nu det gäller, ska Janne Anderssons Sverige eller Lasse Lagerbäcks Norge göra bäst ifrån sig?

Norge – Sverige Live Stream

streama fotbolls-vm på c moreTitta på alla EM-kval matcher via live stream hos C More! Streama Norge – Sverige på C MORE om du inte har möjlighet att se matchen på tv-kanalen TV4. C More har ett stort utbud av sport och annan tv-underhållning. 2 veckor gratis erbjuds för dig som vill se på nya filmer och serier.

Streama EM-kval fotboll direkt på C MORE här >>

Speltips Norge – Sverige

Norge höll sånär på att straffa gruppfavoriten Spanien på bortaplan häromdagen men fick tillslut ge sig efter att Spanjoren Sergio Ramos avgjort på straff i den 71:a matchminuten till slutresultatet 2-1. Spanien tog tidigt ledningen i matchen genom Rodrigo och många av oss som såg matchen tänkte nog då att det skulle rinna iväg till en klar seger. Men norrmännen ville annat och kom tillbaka på ett imponerande sätt och lyckades kvittera i den andra halvleken via ett straffmål av Joshua King.

Sverige mötte något tidigare samma lördagkväll Rumänien på Friends Arena och vi fick se en flygande första halvlek av svenskarna. Två svenska mål kom till genom klapp klapp spel där först Robin Quaison påpassligt var framme och petade in bollen i mål förbi målvakten. Bara sju minuter senare sköt Viktor Claesson träffsäkert ytterligare en boll in i motståndarmålets nätmaskor.

Vad tror vi då om dagens möte Norge – Sverige? Jo vi förväntar oss en något avvaktande tillställning i framförallt den första halvleken som sedan eventuellt öppnar upp sig lite i andra. Detta tror vi resulterar i att få antal mål görs på Ullevål Stadion i Oslo ikväll.

EM-kval tipset 26/3: Totalt under 2.5 mål görs i matchen Norge – Sverige till bästa oddset 1.54 @ Unibet >>

EM-kval fotboll 26/3

Spela liveodds under matchen på Unibet här >>

18:00 Armenien – Finland
20:45 Bosnien-Hercegovina – Grekland
20:45 Irland – Georgien
20:45 Italien – Liechtenstein
20:45 Malta – Spanien
20:45 Norge – Sverige
20:45 Rumänien – Färöarna
20:45 Schweiz – Danmark

Glöm nu inte att du kan titta på Norge – Sverige live stream!

Spelbonusar:

Massor av spelbonusar finns att hämta för dig som är sugen på att spela med lite extra cash på exempelvis dagens EM-kval matcher.