Tredje omgången i SHL slutspelets kvartsfinal mellan Frölunda Indians och Malmö Redhawks ska denna lillördag 27/3 spelas med nedsläpp klockan 19:00. Även Djurgården – Skellefteå drabbar samman idag samt också Timrå – Oskarshamn i direktkvalet till SHL.

Hockey Onsdag 27 Mars

19:00 Djurgården – Skellefteå (SHL slutspel)
19:00 Frölunda – Malmö (SHL slutspel)
19:30 Timrå – Oskarshamn (Direktkval till SHL)

Speltips Frölunda – Malmö

1-1 i matcher och sådär jämnt och spännande som man önskar att slutspelsmatcherna i SHL ska vara. Hittills har det blivit hemmasegrar där det först blev Frölunda vinst med 4-0 och därefter Malmö vinst med 3-2.

Frölunda visade upp ett imponerande spel på hemmaisen i slutet av grundserien (huvudrundan). Malmös facit på bortaisen var mer eller mindre precis det motsatta. Totalt under säsongen är Malmö bara elfte bästa lag på bortais.

SHL tipset 27/3: Frölunda vinner över Malmö till bästa oddset 1.72 @ Betsson.

Spelbonusar:

Massor av spelbonusar finns att hämta för dig som är sugen på att spela med lite extra cash på exempelvis dagens hockeymatcher.