Mora – Leksand möts för tredje året i rad i en direkt avgörande kvalserie för spel i SHL kommande säsong. Tidigare år, 2017 och 2018, vann Mora båda gångerna slaget om Siljan. Ska det i år 2019 bli tredje gången gillt för Leksand?

Mora – Leksand Tips 28/3

Mora och Leksand möter idag, torsdag 28 mars 2019, varandra i den första kvalmatchen i en kvalserie i bäst av sju matcher. Mora har de senaste åren besegrat Leksand två gånger om i kvalspel till SHL. Men frågan är om vi inte får se ombytta roller den här gången?

Mora hamnade näst sist i SHL denna säsong och var aldrig riktigt nära att undvika kvalstrecket. Frågan är nu hur stor hungern verkligen är hos Moraspelarna att kämpa till sig ännu en SHL plats inför nästa säsong. Men i matcher mot Leksand brukar hornen växa ut så kämpaglöden kanske infinner sig ändå.

Leksands supportrar behöver nog inte ens tänka tanken på annat än att Leksandspelarna kommer åka ut på isen ikväll heltaggade. Efter att Leksand först vann slutspelet i HockeyAllsvenskan och därefter krossade AIK i uppflyttningsslutspelet över två matcher så råder inga tvivel om att Leksand är glödheta just nu.

Hockeytipset 28/3: Leksand vinner över Mora till bästa oddset 4.25 @ Betsson >>

Få 1000 kr i SHL-bonus!

Betsson är officiell partner till SHL och ger nya spelare upp till 1000 kr extra i bonuspengar när du gör din första insättning.

TILL BETSSON >>

Dagens Hockey 28/3

SHL – Slutspel

19:00 HV 71 – Färjestad
19:00 Växjö – Luleå

SHL – Direktkval

19:30 Mora – Leksand

HockeyAllsvenskan – Direktkval

19:00 Almtuna – Vita Hästen
19:00 Boden – Hudiksvall
19:00 Tranås – Kristianstad