1 april 2019 är det denna måndag, men vi skämtar sannerligen inte bort att Allsvenskan i fotboll äntligen är igång. Första Allsvenska omgången fortsätter idag efter gårdagens första matcher för säsongen med tre nya heta fotbollsduster, däribland Malmö FF – Häcken.

streama fotbolls-vm på c more

Du kan streama Malmö FF – Häcken live på C More och samtidigt spela liveodds på bland annat Bet365 och Unibet.

Malmö FF – Häcken Live Stream

Undvik att se på fotboll via tvivelaktig fulstream som ofta för med sig spionprogram och andra varianter av datorvirus genom att istället titta på fin-stream via Allsvenskan Live Stream hos C MORE som är officiell streaming partner till Allsvenskan 2019.

Till C MORE här >>

Allsvenskan 1 April

19:00 Djurgården – Sundsvall
19:00 Elfsborg – Hammarby
19:00 Malmö FF – Häcken

Speltips Malmö FF – Häcken

Premiäromgången av Allsvenskan brukar bjuda på en del överraskningar och gårdagens matcher var inget undantag. Båda två IFK-klubbarna Göteborg och Norrköping inledde årets Allsvenskan med att inkassera förluster i sina bortamatcher med 3-1 mot AFC Eskilstuna respektive Helsingborgs IF. Och regerande mästarna AIK spelade ”bara” oavgjort på egen hemmaplan mot Östersund.

Frågan är om 1 april ska bjuda på ännu fler spratt? Malmö har de senaste åren alltid varit med och spelat uppe i tabelltoppen för att vinna mästartiteln. Klubbkassan hos Malmö är också den bästa av av alla allsvenska klubbar. Vi tror inte att Häcken kommer förverkliga ett aprilskämt idag utan får nog ge sig mot alltid hemmastarka Malmö.

Tipset: Malmö FF vinner över Häcken till bästa oddset 1.86 som finns hos Betsson >>.

Spelbonusar:

Massor av spelbonusar finns att hämta för dig som är sugen på att spela med lite extra cash på exempelvis dagens fotbollsmatcher.