NHL’s spelschema denna torsdagsnatt (fredag morgon 5 april) är fylld till bredden med hockeymatcher. Bland de tolv NHL-drabbningar som kommer äga rum inatt har vi utsett Nashville Predators – Vancouver Canucks som vår huvudmatch vilken därmed får bli vårt speltips-bidrag i hockeyväg inför nedsläpp. Passa på och njut av matchen Nashville Predators – Vancouver Canucks som spelas i Bridgestone Arena vars is fullkomligen kommer vimla av svenska hockeyprofiler. I Nashville Predators spelar svenskarna Mattias Ekholm, Viktor Arvidsson, Calle Järnkrok och Filip Forsberg. Vancouver Canucks har den svenska målvakten Jacob Markström samt spelarna Alexander Edler, Loui Eriksson och Elias Pettersson.

Det återstår endast två matcher var för dessa hockeyklubbar att spela i säsongens huvudrunda innan eventuellt slutspel tar vid. Nashville Predators är redan slutspelsklara medans det dessvärre för Vancouver Canucks är färdigspelet snart då framförvarande klubbar som har slutspelsplatserna just nu har ett ointagligt försprång.

Som alltid går det att spela liveodds under tiden alla hockeymatcherna pågår hos NordicBet >> och Betsafe >>.

NHL spelschemat 5/4

01:00 Buffalo Sabres – Ottawa Senators
01:00 Carolina Hurricanes – New Jersey Devils
01:00 Florida Panthers – New York Islanders
01:00 Pittsburgh Penguins – Detroit Red Wings
01:00 Toronto Maple Leafs – Tampa Bay Lightning
01:00 Washington Capitals – Montreal Canadiens
02:00 Minnesota Wild – Boston Bruins
02:00 Nashville Predators – Vancouver Canucks
02:00 St. Louis Blues – Philadelphia Flyers
03:00 Colorado Avalanche – Winnipeg Jets
03:00 Edmonton Oilers – San Jose Sharks
04:00 Vegas Golden Knights – Arizona Coyotes

Speltips Nashville – Vancouver

Båda lagen har spelat bra på sistone och det har gjorts en hel del mål i deras respektive matcher. Målskörden tror vi håller i oss och lirar därför ett odds på att antalet mål överstiger 5.5 till oddset 1.97 @ NordicBet!

Spelbonusar:

Massor av spelbonusar finns att hämta för dig som är sugen på att spela med lite extra cash på exempelvis dagens NHL-matcher.