IFK Norrköping – AIK Live Stream & Speltips 8/4: En alldeles förträfflig fotbollsmåndag har vi idag när tre allsvenska matcher ska spelas med bland annat stormötet IFK Norrköping – AIK.

IFK Norrköping – AIK Live Stream

Streama IFK Norrköping – AIK och alla andra matcher i Allsvenskan live på C More.

Streama Allsvenskan 2019 live på C More i exempelvis mobilen, datorn, paddan eller tv’n i hög HD kvalitet var helst du befinner dig! C More har ett väldans stort sportutbud via live streaming så gå in och kolla vilket sportutbud som passar just dig bäst att streama online.

TILL C MORE >>

Speltips IFK Norrköping – AIK

Varken IFK Norrköping eller AIK kan väl vara särskilt nöjda över sina respektive matcher i den allsvenska premiäromgången förra helgen. IFK Norrköping förlorade bortamötet mot nykomlingen Helsingborg med 1-3 och AIK spelade oavgjort 0-0 mot Östersunds FK hemma på Friends Arena.

Fyra av de fem senaste inbördes mötena mellan IFK Norrköping och AIK har slutat med att bara ett av lagen gjort mål. Detta tar vi fasta på och lägger därför vårt förhandsspel inför matchen på att bara ett av lagen gör mål i matchen till bästa oddset 1.87 @ Betfair.

Fotboll måndag 8 april

SVERIGE: Allsvenskan 8/4

19:00 IFK Norrköping – AIK
19:00 Sirius – AFC Eskilstuna
19:00 Örebro – Djurgården

SVERIGE: Superettan 8/4

19:00 Norrby – Mjällby

ENGLAND: Premier League 8/4

21:00 Chelsea – West Ham

ITALIEN: Serie A 8/4

20:30 Bologna – Chievo

Spela på Fotboll

Lira på fotboll med massor av spelbonusar där du får extra pengar av spelbolagen att betta med när du gör din första insättning. Många av dem erbjuder också liveodds-spel under matcherna i Allsvenskan. Återigen slår vi ett slag för den höga underhållningsfaktorn som det innebär att betta liveodds under matcherna när man samtidigt streamar matchen live.