Görsköj är det att Champions League kvartsfinalerna drar igång! Liverpool – FC Porto och Tottenham – Manchester City är tisdagens två kvartsfinalmatcher vilka båda kickar igång klockan 21:00. Vi väljer här att syna ett odds inför det förstnämnda mötet.

Speltips Liverpool – FC Porto 9/4

Nu börjar spänningen på allvar i årets Champions League fotboll. Första omgången av kvartsfinalerna ska spelas denna vecka och det är de Engelska fotbollsklubbarna som dominerar stort sett till antalet. Fyra av åtta klubbar kommer från England och däribland Liverpool som idag möter portugisisk FC Porto.

Liverpool har ett avbräck i avstängda backen Andrew Robertson. FC Porto har det dock något tuffare då både mittfältaren Hector Herrera och försvararen Pepe saknas på grund av för många gula kort.

När det gäller formen har Liverpool imponerat mest med fjorton tävlingsmatcher i rad utan förlust varav nio av dem är segrar. Men FC Porto är inte mycket sämre dem med bara en förlust på de tio senaste matcherna där åtta slutat med vinst.

CL-tipset 9/4 Liverpool – FC Porto: Spelet med totalt över 2.5 mål i matchen vars odds 1.67 synas hos Betfair >>

Spela på Champions League

Lira på Champions League fotboll med massor av spelbonusar där du får extra pengar av spelbolagen att betta med när du gör din första insättning. Många av dem erbjuder också liveodds-spel under matcherna i Champions League. Återigen slår vi ett slag för den höga underhållningsfaktorn som det innebär att betta liveodds under matcherna.