Endast fem omgångar återstår i säsongens Premier League spel för Liverpool och Chelsea. Därför väger söndagens match 14 april mellan dem extra tungt. För Liverpools del står mästartiteln på spel och Chleseas del är det en Champions League plats till nästa säsong som ligger i potten.

Speltips Liverpool – Chelsea

I skrivande stund har vi Liverpool i tabelltopp i Premier League men när matchen mot Chelsea sparkar igång är sannolikheten stor att Manchester City sprungit ikapp och förbi. City spelar nämligen match mot ligatolvan Crystal Palace vilken blåser igång bara två och en halv timme innan Liverpool – Chelsea sätter igång. Man bör vara medveten om att Manchester City i detta nu är 2 poäng efter men har en match mindre spelad än Liverpool.

För att återgå till vårt speltips inför Liverpool – Chelsea så är det Liverpool som har ett litet övertag rent formmässigt. Man har gjort bättre resultat än Chelsea överlag och kryddat formen ytterligare med att ha slagit ut Bayern München ur Champions League samt vunnit den första kvartsfinalomgången mot FC Porto med 2-0.

Liverpool har ännu inte förlorat hemma på Anfield denna säsong och bara spelat oavgjort två gånger. Nu när årets kanske hittills viktigaste match ska spelas så kan vi lita på att tränaren Jörgen Klopp och övriga spelare i Liverpool inte tänker lämna något åt slumpen denna söndag.

Speltipset: Liverpool vinner över Chelsea till bästa oddset 1.67 som finns hos ett helt gäng spelbolag:

Fotbollsschemat Söndag 14/4

Matcherna på lördagens speltablå här nedanför finns att streama och spela live på!

Streama Allsvenskan och Superettan på C More >>

Streama fotbolls från Bundesliga, La Liga, Serie A och Ligue 1 på Unibet TV >>

ENGLAND: Premier League

15:05 Crystal Palace – Manchester City
17:30 Liverpool – Chelsea

SVERIGE: Allsvenskan

15:00 AIK – Sirius
15:00 Elfsborg – Sundsvall
17:30 Malmö FF – Östersund

SVERIGE: Superettan

15:00 Brommapojkarna – GAIS
17:30 Syrianska FC – Varberg

FRANKRIKE: Ligue 1

15:00 Montpellier – Toulouse
15:00 Rennes – Nice
17:00 St. Etienne – Bordeaux
21:00 Lille – PSG

ITALIEN: Serie A

12:30 Torino – Cagliari
15:00 Fiorentina – Bologna
15:00 Sampdoria – Genoa
15:00 Sassuolo – Parma
18:00 Chievo – Napoli
20:30 Frosinone – Inter

SPANIEN: La Liga

12:00 Valladolid – Getafe
14:00 Ath. Bilbao – Vallecano
16:15 Real Sociedad – Eibar
18:30 Girona – Villarreal
20:45 Valencia – Levante

TYSKLAND: Bundesliga

13:30 Hoffenheim – Hertha Berlin
15:30 Düsseldorf – Bayern München
18:00 Eintracht Frankfurt – Augsburg