Ny sportvecka och måndagstipset är i vanlig ordning först ut bland veckans dagliga speltips. Matchen i Allsvenskans tredje omgång mellan Djurgårdens IF – IFK Göteborg är vårt val av spelobjekt denna måndag 15 april 2019. Annars finns det i övrigt ett antal trevliga matcher till att spela på. Arsenal och Real Madrid spelar exempelvis matcher idag.

Fotbollsmatcher 15/4

Streama Allsvenskan och Superettan på C More >>

Streama fotboll från Bundesliga, La Liga och Serie A på Unibet TV >>

19:00 Djurgården – IFK Göteborg (Allsvenskan)
19:00 Helsingborg – Hammarby (Allsvenskan)
19:00 Trelleborg – Norrby (Superettan)
19:00 Örgryte – IK Frej (Superettan)
20:30 Atalanta – Empoli (Serie A)
21:00 Watford – Arsenal (Premier League)
21:00 Leganes – Real Madrid (La Liga)

Speltips Djurgårdens IF – IFK Göteborg

Segrar blev det för både Djurgårdens IF och IFK Göteborg för cirka en vecka sedan. Välbehövliga poäng för två lag som vill vara med och tampas om ligaguldet i år och inte fick den säsongsstart man tänkte sig. Då i den allra första omgången förlorade Göteborg mot Eskilstuna och Djurgården spelade oavgjort hemma mot Sundsvall.

Vi tycker att Djurgårdens spel varit betydligt bättre än IFK Göteborgs såhär i säsongsinledningen. Låter kanske konstigt med tanke på Göteborgs klara 3-0 seger senast mot Elfsborg men sanningen är den att det snarare var effektiva kontringar än bra spel som lade grunden till den vinsten.

Tipset: Djurgårdens IF vinner över IFK Göteborg till oddset 1.64 @ Betsson och NordicBet.

Spela på Fotboll

Lira odds på fotboll med massor av spelbonusar där du får extra pengar av spelbolagen att betta med när du gör din första insättning. Många av dem erbjuder också livebetting under matcherna. Återigen slår vi ett slag för den höga underhållningsfaktorn som det innebär att betta live-odds under matcherna när man samtidigt streamar matchen live.