Frölunda – Djurgården har nedsläpp kl. 15:00 på Påskdagen i den första SHL finalmatchen i bäst av sju. Frölunda slog ut Luleå i semifinalen med 4-1 i matcher medan Djurgården lirade bort Färjestad i den andra semin med totalt 4-3 efter de sjunde och avgörande matchen.

Speltips Frölunda – Djurgården 21/4

Frölunda har en liten fördel i att ha fått tre dagars längre återhämtning i och med att deras semifinalserie endast gick till fem matcher i jämförelse med Djurgårdens sju matcher långa matchserie mot Färjestad. Dessutom är spel på hemmais en stor fördel för Frölunda har vi kunnat konstatera då de vunnit alla sina hemmamatcher ganska klart i slutspelet hittills. Så mycket talar för en hemmaseger i denna förstarunda av finalserien.

Speltipset: Frölunda vinner över Djurgården till oddset 1.98 @ Betsson och NordicBet.

NHL Ishockey 21/4

21:00 Toronto Maple Leafs – Boston Bruins

Fotboll Påskdagen 21/4

Streama Allsvenskan och Superettan på C More >>

Streama fotboll från Bundesliga, La Liga, Ligue 1 och Serie A på Unibet TV >>

SVERIGE: Allsvenskan

15:00 Häcken – Djurgården
17:30 Hammarby – AFC Eskilstuna

SVERIGE: Superettan

15:00 Norrby – Jönköping
17:30 Dalkurd – Mjällby

ENGLAND: Premier League

14:30 Everton – Manchester United
17:00 Arsenal – Crystal Palace
17:00 Cardiff – Liverpool

FRANKRIKE: Ligue 1

15:00 Nantes – Amiens
15:00 Toulouse – Lille
17:00 Reims – St. Etienne
21:00 PSG – Monaco

SPANIEN: La Liga

12:00 Levante – Espanyol
14:00 Getafe – Sevilla
16:15 Real Madrid – Athletic Bilbao
18:30 Villarreal – Leganes
20:45 Betis – Valencia

TYSKLAND: Bundesliga

15:30 Freiburg – Dortmund
18:00 Hertha Berlin – Hannover

Spela på Fotboll & Hockey

Lira odds på fotboll och hockey med massor av spelbonusar där du får extra pengar av spelbolagen att betta med när du gör din första insättning. Många av dem erbjuder också livebetting under matcherna. Återigen slår vi ett slag för den höga underhållningsfaktorn som det innebär att betta live-odds under matcherna när man samtidigt streamar matchen live.