Åter till vardagen efter en skön påskhelg men fotbollsmatcherna fortsätter oförtrutet spelas vidare med ett par Premier League matcher och tre La Liga matcher på tisdagens fotbollsagenda. Tottenham – Brighton får vårt speltips!

Premier League 23/4

20:45 Tottenham – Brighton
20:45 Watford – Southampton

La Liga 23/4

19:30 Huesca – Eibar
20:30 Valladolid – Girona
21:30 Alaves – FC Barcelona

Läs om La Liga Live Stream.

Speltips Tottenham – Brighton

Tottenham fick i lördags stryk borta mot Manchester City med 1-0. Annars är det inget fel på Tottenhams form. Förra veckan slog man ut just Manchester City ur Champions League och har också ett par ligavinster ifrån senaste veckorna i bagaget.

Brighton närmar sig nedflyttningsstrecket allt mer efter fyra förluster och en oavgjord på de fem senaste matcherna. Att Brighton skulle kunna ta poäng på Tottenham Hotspur Stadium tror vi inte på. Det här blir hemmaseger med minst ett par måls marginal.

Speltipset: Asian handicap Tottenham -1.5. Odds 1.93 hos dessa spelbolag: