1-1 i matcher står det mellan Frölunda och Djurgården i årets finalserie SHL 2018/2019. Varsin hemmaseger har det blivit och hemmalagen har satt fem puckar var i kassen. Första finalmötet slutade 5-3 till Frölunda och finalmatch nummer två blev 5-1 till Djurgården. Vem av dem ska ta hem viktiga tredjemötet?

Läs: SHL Live Stream

Speltips Frölunda – Djurgården 25/4

Vad ska man då tro om denna tredje hockeykamp mellan finallagen Frölunda och Djurgården. Ja med tanke på att det blivit hemmasegrar i de två första mötena samt att Frölunda inte förlorat en enda hemmamatch såhär långt i slutspelet så synar vi givetvis oddset för hemmavinst idag.

Speltipset: Frölunda vinner över Djurgården till bästa oddset 2.08 @ Betsson och NordicBet.

NHL hockey inatt

01:30 Washington Capitals – Carolina Hurricanes

La Liga fotboll 25/4

19:30 Sevilla – Vallecano
20:30 Real Sociedad – Villarreal
21:30 Getafe – Real Madrid

Allsvenskan fotboll

18:45 Djurgården – IFK Norrköping
19:00 Helsingborg – Sundsvall
19:00 Kalmar – IFK Göteborg

Spela på Fotboll & Hockey

Lira odds på fotboll och hockey med massor av spelbonusar där du får extra pengar av spelbolagen att betta med när du gör din första insättning. Många av dem erbjuder också livebetting under matcherna. Återigen slår vi ett slag för den höga underhållningsfaktorn som det innebär att betta live-odds under matcherna när man samtidigt streamar matchen live.