Speltips Liverpool – Huddersfield Premier League 26/4: Fredagen är här och för många börjar ikväll en skön helgs avkoppling och varför inte inleda den välförtjänta vilopausen från gnet och slit med fartfylld fotboll från några av Europas fotbollsarenor? Vi ger oss spelmässigt i kast med att tippa Premier League mötet Liverpool – Huddersfield.

Fredagsfotboll 26 april 2019

19:00 Örgryte – Västerås SK (Superettan)
20:30 Augsburg – Leverkusen (Bundesliga)
20:45 Bordeaux – Lyon (Ligue 1)
21:00 Liverpool – Huddersfield (Premier League)

Matcherna från Bundesliga och Ligue 1 kan du både streama och spela live på Unibet TV >>

Läs om Superettan live stream här!

Speltips Liverpool – Huddersfield

Manchester City klarade i onsdags av att ta hem alla 3 poängen mot lokalkonkurrenten Manchester United. Efter totalt 35 ligaomgångar leder Manchester City Premier League med en ynka poäng före Liverpool när nu bara 3 spelomgångar återstår. Kvar att spela för Manchester Citys del är mot Burnley borta, Leicester hemma och Brighton borta. Liverpool har kvar att möta Huddersfield hemma idag, Newcastle borta och avslutar mot Wolves hemma.

Liverpools match mot Huddersfield idag ska vara en given seger. Huddersfield är solklar ligajumbo och som haft det oerhört tufft den här säsongen. Det står redan klart att de är degraderade ner till Championship och har inget att spela för förutom att avsluta någotsånär hyfsat för fansens skull. Men mot titeljagande Liverpool borta på Anfield blir det förstås väldigt svårt att spela till sig någon poäng. Frågan är snarare hur många mål Huddersfield kan förhindra bakåt.

Tipset: Asian handicap Liverpool -2.5 till oddset 1.60 Betsson och NordicBet.

Spela odds på Sport

Spela odds på sporter som exempelvis fotboll och hockey med massor av spelbonusar där du får extra pengar av spelbolagen att betta med när du gör din första insättning. Många av dem erbjuder också livebetting under matcherna. Återigen slår vi ett slag för den höga underhållningsfaktorn som det innebär att betta live-odds under matcherna när man samtidigt streamar matchen live.