Svensken Mattias Falck håller på att skriva svensk bordtennishistoria i Världsmästerskapen i bordtennis 2019. Idag lördag 27 april 2019 spelar Mattias Falck sensationellt semifinal i bordtennis-VM mot sydkoreanen Jaehyun An. Se matchen på SVT 2 eller via live streaming i mobil och dator på Unibet TV med matchstart klockan 18:00.

Bordtennis Live Stream

Pengar måste finnas på ditt unibetkonto för att live streaming ska bli tillgängligt på Unibet TV. Just nu erbjuder Unibet alla nya spelare 500% bonus vilket innebär att du får500 kronor av unibet när du gör en insättning på bara 100 kronor. Då har du totalt 600 kronor att spela på odds och liveoddds under matchen för (eller någon annan sport) plus tillgång till sport live streaming!

Till Unibet TV här >>

Streama dagens VM-semifinaler:

17:00 Jingkun Liang (Kina) – Long Ma (Kina)
18:00 Jaehyun An (Sydkorea) – Mattias Falck (Sverige)

Speltips Jaehyun An – Mattias Falck

Mattias Falck har sannerligen imponerat under bordtennis-VM i Budapest. Bland annat har Falck slagit ut världssexan Lee Sangsu och säkrade i och med vinsten över fransmannen Simon Gauzy i kvartsfinalen Sveriges första VM-medalj i bordtennis på 20 år. I dagens semifinalmatch mot Jaehyun An är faktiskt Mattias Falck favorit att vinna enligt spelbolagen och vi är inte sena på att lägga vårt spel med svenskt förtecken.

Bordtennis-VM tipset 27/4: Mattias Falck vinner över Jaehyun An till matchoddset 1.50 hos Unibet >>

Spela odds på Sport

Spela odds på sporter som exempelvis bordtennis, fotboll och hockey med massor av spelbonusar där du får extra pengar av spelbolagen att betta med när du gör din första insättning. Många av dem erbjuder också livebetting under matcherna. Återigen slår vi ett slag för den höga underhållningsfaktorn som det innebär att betta live-odds under matcherna när man samtidigt streamar matchen live.