Bordtennis-VM Final 2019: Long Ma – Mattias Falck – Makalöst nog har vi en smått häpnadsväckande rolig final i bordtennis-VM 2019 att se fram emot mellan svensken Mattias Falck och kinesen Long Ma. Finalmatchen startar klockan 13:30 söndag 28 april 2019 och direktsänds i SVT1 och via Live Stream på Unibet TV här >>.

Bordtennis-VM Live Stream

Pengar måste finnas på ditt unibetkonto för att live streaming ska bli tillgängligt på Unibet TV. Just nu erbjuder Unibet alla nya spelare 500% bonus vilket innebär att du får500 kronor av unibet när du gör en insättning på bara 100 kronor. Då har du totalt 600 kronor att spela på odds och liveoddds under matchen för (eller någon annan sport) plus tillgång till sport live streaming!

13:30 Long Ma (Kina) – Mattias Falck (Sverige)

Till Unibet TV här >>

Speltips Long Ma – Mattias Falck

Mattias Falck är fast besluten att ro hem VM-guldet i bordtennis-VM 2019 i Budapest, Ungern. Men det kommer krävas ännu en bragdmatch, kanske den största någonsin för svensken. Ma Long är både regerande världs- och olympisk mästare så det kärvs med andra ord något i hästväg för att vi ska få se svenskt överst på pallen i detta bordtennis-VM. Men precis som i föregående speltips inför Mattias Falcks semifinal mot sydkoreanen Jaehyun An så tror vi på svensk seger även i dagens stora final.

Bordtennis-VM-tipset: Mattias Falck vinner VM-finalen över Ma Long till oddset 8.00 @ Unibet >>.

Spela odds på Sport

Spela odds på sporter som exempelvis bordtennis, fotboll och hockey med massor av spelbonusar där du får extra pengar av spelbolagen att betta med när du gör din första insättning. Många av dem erbjuder också livebetting under matcherna. Återigen slår vi ett slag för den höga underhållningsfaktorn som det innebär att betta live-odds under matcherna när man samtidigt streamar matchen live.