Fyra måndagsmatcher i den allsvenska fotbollen finns att avnjuta 29/4, däribland stormötet IFK Göteborg – AIK. Inget av lagen har övertygat såhär långt men får vi en vinnare ikväll så är de med uppe bland topplagen.

Läs: Allsvenskan Live Stream

Allsvenskan 29/4

19:00 IFK Göteborg – AIK
19:00 Sundsvall – Falkenberg
19:00 Örebro – Kalmar
19:00 Östersund – Helsingborg

Speltips IFK Göteborg – AIK

Inga krusiduller en måndag som denna utan vi går direkt på konfekten. IFK Göteborg har sett osäkra ut på bortaplan men har varit ett helt annat lag inför hemmafansen på Gamla Ullevi med två klara segrar i 3-0 mot Elfsborg och 3-1 mot Helsingborg. AIK har spelat ungefär likadant och varit betydligt bättre på hemmaplan än på bortaplan.

Speltipset: IFK Göteborg vinner över AIK till bästa oddset 4.00 hos Bet365 >>

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2019-04-29 kl. 07:30 men kan komma att ändras.

Spela odds på Sport

Spela odds på sporter som exempelvis fotboll och hockey med massor av spelbonusar där du får extra pengar av spelbolagen att betta med när du gör din första insättning. Många av dem erbjuder också livebetting under matcherna. Återigen slår vi ett slag för den höga underhållningsfaktorn som det innebär att betta live-odds under matcherna när man samtidigt streamar matchen live.