Valborgsmässoafton! Nu hettar det till ordentligt i Champions League fotbollen när det är dags för första semifinalmatchen mellan Tottenham och Ajax tisdag 30 april 2019 med avspark klockan 21:00.

Det var nog två helt andra lag många trodde skulle mötas i den här semifinalen. Tottenham besegrade Manchester City i kvartsfinalen och Ajax slog ut Juventus i sin kvartsfinal vilket i båda fallen överraskade de flesta fotbollsintresserade.

Speltips Tottenham – Ajax

Tottenham saknar två av sina största profiler i Harry Kane (skadad) och Heung-Min Son som var Manchester Citys stora baneman då han gjorde totalt 3 mål i dubbelmötet mot City i kvartsfinalen. Son är nu tyvärr avstängd för att ådragit sig för många gula kort. Efter Champions League kvartsfinalen har Tottenham haft det lite tungt i Premier League och förlorat två av tre matcher. Kanske har det stora siktet varit inställt på dagens Champions League match mot Ajax?

Oj oj vilket samspelt lag Ajax har fått ihop. Under slutspelet var det först Real Madrid som i åttondelsfinalen fick känna på de holländska lagets kämpaglöd och effektivitet. Därefter var det Juventus tur att få på pumpen. Ajax har i stort sett exakt samma trupp till förfogande i dagens semifinal som man hade mot Juventus i kvarten. Visst kan man klara av att göra mål på bortaplan mot Tottenham när man tidigare lyckats flera gånger om mot riktigt stora världslag.

CL-tipset: Båda lagen gör mål i matchen Tottenham – Ajax till oddset 1.71 @ Speedy och ComeOn.

Sportbonusar

Spela odds på sporter som exempelvis fotboll och hockey med massor av spelbonusar där du får extra pengar av spelbolagen att betta med när du gör din första insättning. Många av dem erbjuder också livebetting under matcherna. Återigen slår vi ett slag för den höga underhållningsfaktorn som det innebär att betta live-odds under matcherna när man samtidigt streamar matchen live.