Ingen dålig sportdag alls den här torsdagen den 2:e maj. Hockey och fotboll 2/5 avlöser varann med mycket intressanta matcher att spela på både inför och live under tillställningarna. Som vanligt blir det en hel del livebetting för vår del men det utesluter förstås inte att vi lägger ett och annat spel inför några av dagens sporthändelser. Ett speltips delar vi med oss av längre ner i detta inlägg.

Hockeyturnering Online – Vinn upp till 20 000 kr!

Härlig Sporttorsdag!

Hockeytorsdagen, med för oss de mest intressanta ishockeymatcherna, börjar tidigt under kvällen med landslagshockey när Finland möter Tjeckien i Carlson Hockey Games. Strax efter att slutsignalen ljudit i den matchen byter vi spelfokus till svensk slutspelshockey och matchen Djurgården – Frölunda för att därefter avsluta torsdagskvällen med Europa League fotboll. Sedan ställer vi klockan på nattens NHL hockey!

Fotboll Torsdag 2 Maj

Det är dags för de första semifinalmatcherna i årets Europa League fotboll. Returmatcherna spelas om en vecka.

Europa League Semifinaler
21:00 Arsenal – Valencia
21:00 Eintracht Frankfurt – Chelsea

Hockey Torsdag 2 Maj

Hockey från tre olika ligor och cuper avnjuter vi i en helskön blandmix med bland annat den sjätte finalrundan i SHL och kvartsfinaler i NHL.

Carlson Hockey Games
17:30 Finland – Tjeckien

SHL Final
19:30 Djurgården – Frölunda

NHL Kvartsfinaler (natten till fredag)
01:30 Columbus Blue Jackets – Boston Bruins
04:00 Colorado Avalanche – San Jose Sharks

Speltips Eintracht Frankfurt – Chelsea

Både Eintracht Frankfurt och Chelsea befinner sig på fjärde plats i sina respektive lands fotbollsligor Bundesliga och Premier League. Därmed har de i detta nu en varsin Champions League biljett till nästa säsong i sin ägo. Men det är verkligen ingen biljett som är i säkerhet ännu då det ändå återstår en del ligamatcher den här säsongen och avståndet till de bakomvarande klubbarna är litet. Därför är Europa League viktigt med tanke på att man har ännu en möjlighet att ta sig till Champions League i fall man skulle misslyckas med detta i ligaspelet. Vinnaren av Europa League får som bekant en direktbiljett till Champions League i belöning.

Bleka insatser på sistone

Eintracht Frankfurt har gjort en lysande säsong hittills men har på sistone bleknat något. Efter att ha radat upp de sexton första tävlingsmatcherna för året utan en enda förlust så förlorade man två på raken nu i mitten av april efterföljt av två svaga matcher i Bundesliga mot klent motstånd som båda slutade oavgjort. Formkurvan är således dalande för den tyska klubben vilket inte torde vara en skön situation när det återstår såhär viktiga matcher i slutet på säsongen.

Svårbedömd form

Chelsea har haft en liknande resa i sitt matchande och bara vunnit en av de fyra senaste matcherna. Men skillnaden jämfört med Eintracht Frankfurt är att Chelsea haft betydligt svårare motstånd att tas med senaste veckorna. Utifrån detta något svårbedömda formläge så tänker vi ändå att chansen är stor att Chelsea tar med sig minst en pinne med sig hem efter denna första semifinalmatch mot Eintracht Frankfurt.

Europa League tipset

Match: Eintracht Frankfurt – Chelsea (Fotboll: Europa League)
Spelplats: Commerzbank-Arena i Frankfurt (kapacitet: 51 500 åskådare)
Speltips: Dubbelchans, oavgjort eller Chelsea (X2)
Odds1.46 hos Unibet
Insats: Medel
Datum: 2019-05-02 (torsdag 2 maj)
Avspark: 21:00
TV-kanal: Eurosport 2

Sportbonusar

Spela odds på sporter som exempelvis fotboll och hockey med massor av spelbonusar där du får extra pengar av spelbolagen att betta med när du gör din första insättning. Många av dem erbjuder också livebetting under matcherna. Återigen slår vi ett slag för den höga underhållningsfaktorn som det innebär att betta live-odds under matcherna när man samtidigt streamar matchen live.