Djurgården – Frölunda gör ännu en gång upp med varandra i finalserien för att tillslut bli svenska mästare i ishockey. Vinner Frölunda dagens bortamatch i den sjätte rundan mot Djurgården så är det de som får ta på sig guldhjälmarna och hänga guldmedaljerna runt spelarnas halsar.

Matchen Djurgården – Frölunda har nedsläpp klockan 19:30 torsdag 2 maj 2019.

Läs: SHL Live Stream

Speltips Djurgården – Frölunda

Hittills har Djurgården och Frölunda vunnit sina hemmamatcher i den här finalserien. Fem matcher har spelats och mycket talar för att även den sjätte spelrundan slutar med hemmavinst. Ett litet varningens finger ska dock höjas då Frölunda hade greppet om matchen in i halva matchen förra gången det begav sig på Hovets is i Stockholm. Frölunda ledde då med 0-2 tills Djurgården kunde vända på steken inför hemmapubliken.

Om man får leka med tanken lite så skulle det nog vara allra roligast för Frölundas fans om Djurgården vinner dagens hockeymatch så Frölunda får chansen och nöjet att vinna finalen i en helt avgörande finalmatch på hemmais inför ett fullsatt Scandinavium i Göteborg. Detta skulle också innebära extra cash in på klubbkontot i och med nya publikintäkter. Men frågan är om man vågar vara så kalla och ”bara” spela av matchen idag utan att förta sig för att istället ge allt i den sista matchen?

SHL tipset

Match: Djurgården – Frölunda (Hockey: SHL Final)
Spelplats: Hovet i Stockholm (kapacitet: 8 094 åskådare)
Speltips: Hemmavinst (1)
Odds2.30 hos Unibet
Insats: Medel
Datum: 2019-05-02 (torsdag 2 maj)
Nedsläpp: 19:30
TV-kanal: TV12
Live Stream: C More

Hockeyturnering Online – Vinn upp till 20 000 kr!