Fotbollsmåndag 6 maj innehåller flera intressanta matcher med bland annat Manchester City – Leicester som avslutar den näst sista omgången i Premier League. Även matcher från Allsvenskan, Superettan och La Liga mötet AC Milan – Bologna står på måndagens fotbollsagenda.

Fotbollsmåndag 6/5

19:00 Elfsborg – IFK Norrköping (Allsvenskan)
19:00 Helsingborg – Djurgården (Allsvenskan)
19:00 Dalkurd – Syrianska FC (Superettan)
19:00 IK Frej – Trelleborg (Superettan)
20:30 AC Milan – Bologna (Serie A)
21:00 Manchester City – Leicester (Premier League)

Speltips Manchester City – Leicester

Liverpool tog över ligaledningen när de i lördags vann den svåra bortamatchen mot Newcastle med 2-3. Men segern blev dyrköpt då Mohamed Salah skadade sig till synes allvarligt. De senaste uppgifterna gör gällande att Salah missar morgondagens Champions League semifinalretur mot FC Barcelona. Återstår att se om Salah är tillbaka till söndagens Premier League match mot Wolverhampton.

Manchester City har ikväll möjligheten att ta tillbaka ledningen i Premier League vid vinst mot Leicester. Blir det City vinst ligger har man allt i sin hand inför den allra sista Premier League omgången på söndag då alla ligamatcherna spelas exakt samtidigt.

Leicester har från sin nionde placering i ligatabellen inget mer att spela för den här säsongen. Men ibland kan ett avslappnat lag utan press prestera till och med bättre än vanligtvis. Vi får se om så blir fallet mot titeljagande Manchester City men oavsett tror vi på en match med en del mål totalt sett.

Tipset: Totalt över 3.5 mål i matchen Manchester City – Leicester till oddset 1.90 @ Betfair >>.

Sportbonusar

Spela odds på sporter som exempelvis fotboll och hockey med massor av spelbonusar där du får extra pengar av spelbolagen att betta med när du gör din första insättning. Många av dem erbjuder också livebetting under matcherna. Återigen slår vi ett slag för den höga underhållningsfaktorn som det innebär att betta live-odds under matcherna när man samtidigt streamar matchen live.