Värsta tänkbara förutsättningarna kan tyckas för Liverpool i semifinalreturen mot Barcelona i Champions League idag 7/5. Visserligen spelar man hemma på Anfield men man har ett 3-måls underläge att hämta igen från första matchen och man får dessvärre göra det utan toppduon Mohamed Salah och Roberto Firmino. Att göra fyra mål på Barca utan lagets två bästa anfallare blir en av de svårare nötterna att knäcka. Dessutom får Liverpool då heller inte släppa in något mål bakåt vilket även det blir oerhört tufft att klara av med tanke på Suarez och Messis suveräna form. Liverpool – Barcelona sparkar igång vanlig Champions League tid klockan 21:00 på tisdagskvällen 7 maj och sänds i tv-kanal TV6.

Speltips Liverpool – Barcelona

Liverpool är tvungna att gå på offensiven ordentligt om man ska ha någon chans att göra fyra mål. Det här kommer givetvis öppna upp ytorna bakåt där framförallt motståndarspelarna Messi och Suarez kommer hugga direkt på alla de kontringslägen som ofrånkomligt lär dyka upp. Tyvärr för Liverpools skull så tror vi den påtvingade offensiva speltaktiken resulterar i ett eller ett par baklängesmål samt att detta också betyder att man förlorar matchen inför hemmafansen.

Speltipset: Barcelona vinner på bortaplan över Liverpool till bästa oddset 2.80 som finns att spela hos både Bet365 och Betfair.

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2019-05-07 kl. 08:44 men kan komma att ändras.

Bonusar att få!