Streama Sverige – Schweiz Live i Hockey-VM i mobilen, läsplattan eller datorn med matchstart klockan 20:15 lördag 18 maj 2019. Spela även liveodds under matchens gång hos samma spelbolag där du live streamar matchen. Både LeoVegas >> och Unibet >> erbjuder Hockey-VM live streaming!

Hockey-VM Schemat 18/5

Läs: Streama Hockey-VM 2019

12:15 Danmark – USA
12:15 Lettland – Ryssland
16:15 Italien – Norge
16:15 Kanada . Tyskland
20:15 Storbritannien – Slovakien
20:15 Sverige – Schweiz

Inför Sverige – Schweiz

Sverige förlorade sin öppningsmatch i detta Hockey-VM mot Tjeckien men därefter har det blivit tre övertygande storvinster mot i tur och ordning Italien 8-0, Norge 9-1 och Österrike 9-1. Men nu stöter man på ännu ett riktigt svårbemästrat lag i Schweiz som Sverige ju vann mot i VM-finalen förra året efter en gastkramande straffläggning.

Schweiz har verkligen flyttat fram positionerna inom hockey och är numer ett hockeyland i världsklass. Vi får helt enkel vänja oss vid att Schweiz är minst lika farliga motståndare i VM som Kanada, Ryssland, USA, Tjeckien och Finland. Och ännu har Schweiz inte känt på hur det är att förlora i Hockey-VM 2019 även om de ännu inte stött på något av de riktigt stora lagen. Så för både Sverige och Schweiz gäller nu i och med dagens match att man får en riktig värdemätare såhär en bit in i VM-turneringen.

VM-tipset 18/5

Ärligt talat blir jag lite förvånad över att se att Sverige är så stora favoriter hos spelbolagen att vinna över Schweiz idag. Bästa oddset 1.40 för svensk vinst ger i skrivande stund Unibet. Medan Speedy och ComeOn ger bästa oddset för Schweizisk vinst med 6.65.

Vi är förhoppningsfulla inför vårt uttagna spel på matchen där vi synar målmarknaden med att lira på att det blir över 4.5 mål i mötet Sverige – Schweiz till oddset 1.51 hos både NordicBet och Betsson.

Pengabonusar att få

Var smart och spela med nya pengabonusar om du nu inte redan utnyttjat dem hos alla nedanstående bettingbolag. Gratis registrering gäller hos alla spelbolagen!

 

Manchester City – Watford Live Stream + Tips | FA-Cup Final 2019