Sista chansen har vi nu att få avnjuta La Liga fotboll med bland annat Real Madrid och FC Barcelona för den här säsongen. Som vanligt kan man streama matcherna i La Liga på antingen Bet365 eller Unibet TV bara man är inloggad och har pengar på spelkontot. Säsongens två sista La Liga matcher som spelas idag är Real Madrid – Betis kl. 12:00 och Eibar – Barcelona kl. 16:15.

Speltips Eibar – Barcelona

Det stora spänningsmomentet är kanske borta när Eibar tar emot FC Barcelona i den allra sista La Liga matchen för den här säsongen. Barcelona har avgjort ligan för länge sedan och kan titulera sig spanska mästare redan innan avspark. Eibar lirar om platserna i mittenskiktet av La Liga tabellen och har inget att spela om de heller.

Som vanligt när Barcelona spelar så är Lionel Messi det stora dragplåstret för oss som vill titta på matchen. Inför säsongsavslutningen idag mot Eibar har Messi totalt gjort 34 mål hittills den här säsongen, exakt lika många ligamål som han mäktade med förra säsongen. Säkerligen är han någorlunda sugen på att slå den siffran och göra minst ett mål idag, vilket vi också tror att han gör.

Speltipset: Messi gör mål i matchen till oddset 1.76 @ Unibet.

Fotbollssöndag 19/5

SPANIEN: La Liga

12:00 Real Madrid – Betis
16:15 Eibar – Barcelona

Läs: La Liga Live Stream

ITALIEN: Serie A

12:30 Chievo – Sampdoria
15:00 Empoli – Torino
15:00 Parma – Fiorentina
18:00 AC Milan – Frosinone
20:30 Juventus – Atalanta
20:30 Napoli – Inter

Läs: Serie A Live Stream

SVERIGE: Allsvenskan

15:00 Malmö FF – Kalmar
15:00 Sirius – Häcken
17:30 Djurgården – Elfsborg

Läs: Allsvenskan Live Stream

SVERIGE: Superettan

15:00 Norrby – IK Frej
15:00 Trelleborg – Örgryte
17:30 Öster – Mjällby

Läs: Superettan Live Stream

Extra slantar att spela med

Spela på odds och livebetting med extra bonusslantar: