Tenniskvalet till huvudturneringen i Franska Öppna är i full gång och 20-årige svensken Mikael Ymer möter denna onsdag 22/5 fransmannen Johan Tatlot i den andra kvalomgången.

Matchstart sker på eftermiddagen klockan 14:30 och du kan streama matchen live på Bet365 och Unibet TV. Var bara inloggad och ha en peng på spelkontot så kan du streama alla matcher i Franska Öppna plus all annan sport!

Mikael Ymer får vårt tips

Svenskt tennis bästa spelare är just nu Mikael Ymer 20 år och vann iFranska Öppna kvalomgång 1 över italienaren Roberto Marcora med 2-1 i set. Ymer som är rankad 149 i världen enligt ATP-rankingen tar sig idag an 260 rankade Johan Tatlot. Fransmannen som säkert är stärkt över att spela inför hemmapublik gjorde en bra första kvalmatch när han vann i två raka set över 158 rankade japanen Tatsuma Ito. Med detta i åtanke tror vi på en jämn match mellan Mikael Ymer och Johan Tatlot vilken slutar med att det kommer spelas över 21.5 Games i matchen totalt.

Spel och stream fakta

Match: Mikael Ymer – Johan Tatlot (Franska Öppna kval)
Speltips: Över 21.5 Games totalt i matchen
Odds: 1,80
Spelbolag: Bet365
Spelstopp: Onsdag 22 maj kl. 13:55
TV:
Live Stream: Bet365 och Unibet TV