Kan inte direkt påstå att det vimlar av stora matcher och sportevenemang en fredagkväll som denna 24/5. Desto roligare då att det spelas allsvensk fotboll i form av match mellan Sundsvall och AIK med matchstart 19:00.

Läs: Allsvenskan Live Stream

Sundsvall – AIK

Sundsvall som började allsvenska säsongen så bra med oavgjort 2-2 mot Djurgården och därefter vinst med 3-1 hemma över nuvarande ligaledaren Malmö FF. Men av detta fina spel finns intet kvar. Sundsvall har nu en föga smickrande förlustsvit på fyra raka matcher. Den oroväckande förlusttrenden har man förstås för avsikt att försöka stoppa i och med dagens match mot ligatrean AIK. Men det blir naturligtvis inte lätt för hemmalaget trots flertalet egna fans på läktarna. AIK är uppe lika många raka segrar nu som Sundsvall har samlat på sig förluster. Ska den femte gulsvarta vinsten på raken komma ikväll? Ja vi tror det.

Tipset: Bortavinst för AIK spelas till oddset 2.02 @ Betsson.