Störst intresse bland lördagens matcher på de svenska fotbollsarenorna finns definitivt i fotbollsderbyt Häcken – IFK Göteborg. Inte mycket sämre blir det när det också är så pass jämnt mellan dem i den Allsvenska tabellen. Ligatrean BK Häcken tar emot ligafyran IFK Göteborg. Matchen på Bravida Arena i Göteborg är förstås slutsåld vilket innebär 6300 åskådare på plats. Men ännu fler personer lär streama matchen live på C MORE >>

Speltips Häcken – IFK Göteborg

BK Häcken har vunnit fyra och förlorat en match på egen hemmaplan den här säsongen. IFK Göteborg har ett bortafacit på två vinster, en oavgjord och två förluster. Sedna är det ju det här med derbyn att ta hänsyn till också. Att det är just ett fotbollsderby försvårar inför spelsättningen på matchen. Men vi tror på en glödhet match med anfallsglad fotboll och böljande spel fram och tillbaka vilket indirekt leder oss till ett hörnspel.

Speltipset: Totalt över 9 hörnor i matchen Häcken – Göteborg till oddset 1.90 @ Bet365.

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2019-05-25 kl. 07:20 men kan komma att ändras.

Allsvenskan Lördag 25/5

16:00 Häcken – IFK Göteborg
16:00 Malmö FF – AFC Eskilstuna
18:00 Helsingborg – Falkenberg

Superettan Lördag 25/5

16:00 Halmstad – Degerfors
16:00 IK Frej – Varberg
16:00 Syrianska FC – Brommapojkarna
18:00 Jönköping – Brage

Barcelona – Valencia Copa del Rey Final 2019 | Live Stream & Tips

Allsvenska oddsbonusar

Spela på Allsvenskan och Superettan med massor av spelbonusar där du får extra pengar av spelbolagen att betta med när du gör din första insättning. Många av dem erbjuder också liveodds-spel under matcherna i Allsvenskan. Återigen slår vi ett slag för den höga underhållningsfaktorn som det innebär att betta liveodds under matcherna när man samtidigt ser på live stream.