Serieledaren Malmö FF gästas av bottenlaget Sundsvall denna tisdag 28 maj 2019. Malmö är obesegrade hemma på Stadion den här säsongen och fem av sex matcher har slutat med seger. Målstatistiken på hemmaplan gör gällande att Malmö har gjort sjutton mål och bara släppt in tre. Detta ställs mot Sundsvall sex matcher på bortaplan där ingen slutat med vinst. Fyra förluster, två oavgjorda och en målskillnad på 4:10.

Allsvenskan tisdag 28/5

19:00 Malmö FF – Sundsvall (Allsvenskan)
19:00 Dalkurd – Örgryte (Superettan)

Streama Allsvenskan live!

Speltips Malmö FF – Sundsvall

Det blev en förkrossande seger med 5-0 senast för Malmö när de mer eller mindre förnedrade tabelljumbon AFC Eskilstuna. Och då missade ändå Malmö en straff också.

Sundsvall lyckades rycka upp sig rejält i senaste omgången då man fick oavgjort 1-1 hemma mot ligafyran AIK. Innan den matchen hade Sundsvall förlorat fyra matcher i rad. Däremot ska tilläggas att tre av dessa fyra matcher bara slutade som uddamålsförluster.

Säkert som handen i handsken så kommer Sundsvall att försöka lägga sig på försvar och förhoppningsvis få till en och annan kontring. Och även om Sundsvall lyckas överraska Malmö med att göra mål så kommer Malmö högst troligen göra detsamma flera gånger om.

Vi tippar på att det blir totalt över 2.5 mål i mötet Malmö FF – Sundsvall till oddset 1.75 @ Betfair.