Rule, Britannia! Britannia, rule the Euro football cups! Chelsea – Arsenal gör upp om Europa League bucklan idag med finalmatch på Baku Olympic Stadium i Azerbajdzjan. Matchen startar klockan 21:00 onsdag 29 maj 2019 och direktsänds på Kanal 9.

Tips Chelsea – Arsenal 29/5

Det är idel engelska lag i de två största europeiska cuperna Europa League och Champions League. I väntan på lördagens Champions League final mellan Tottenham och Liverpool får vi denna lillördag nöjet att titta och spela odds på Chelsea mot Arsenal i Europa League final.

På sin väg till Europa League finalen har Chelsea bland annat slagit ut lag som Malmö FF och Eintracht Frankfurt. Arsenal har under sin slutspelsresa vunnit över bland annat Napoli och Valencia. Hur Europa League finalen ska sluta känns helt ovisst men med tanke på att tre av deras fyra senaste inbördes möten har slutat med att minst tre mål gjorts i matcherna så blir ett överspel på antal mål vårt finaltips.

EL-final tipset: Det görs totalt över 2.5 mål i Europa League finalen Chelsea – Arsenal till odds 1.92 @ Betsson och NordicBet.

LA Galaxy & Zlatan Ibrahimovic – Streama MLS Gratis!