Vi växlar över från gårdagskvällens Champions League final mellan Tottenham och Liverpool till Allsvenskans fyra matcher idag, däribland glödheta Stockholmsderbyt AIK – Hammarby. God form hos bägge lagen borgar för en jämn och tuff match som sparkar igång klockan 15:00 denna söndagseftermiddag 2 juni 2019.

Matcher i Allsvenskan 2 juni

15:00 AFC Eskilstuna – IFK Norrköping
15:00 AIK – Hammarby
15:00 Elfsborg – Häcken
17:30 Helsingborg – Malmö FF

Inför AIK – Hammarby 2/6

Två poäng skiljer mellan AIK på fjärde plats i den allsvenska tabellen och Hammarby på sjätte. Fem respektive sex matcher utan förlust varav de flesta är vinster får mötet att kännas ännu mer intressant. Ska vi få se en vinnare och en förlorare idag eller blir det delad pott som gäller?

Förväntad matchbild är att det blir en något tillknäppt historia med mycket hetlevrade duster ute på fotbollsplanen. Stort adrenalinpåslag och kämpaglöd är vad vi med största sannolikhet kommer att få se hos alla spelarna. Men en viktig del av speltaktiken hos både AIK och Hammarby lär vara att inte gå bort sig så länge matchen står 0-0. Av de två är AIK normalt betydligt mer defensivt lagda vilket målstatistiken 14:9 kontra Hammarbys 20:14 bevisar. Men på AIK’s egen hemmaplan bör Hammarby kanske inte gå framåt så offensivt som de brukar.

AIK – Hammarby tipset

Match: AIK – Hammarby (Fotboll: Allsvenskan)
Spelplats: Friends Arena i Stockholm (kapacitet: 50 000 åskådare)
Speltips: Totalt under 2.5 mål i matchen
Odds1.61 hos Unibet
Insats: Medel
Datum: 2019-06-02 (söndag 2 juni)
Avspark: 15:00
Live StreamC More

Streama Franska Öppna idag!

Innan du tar dig an fotbollsmatcherna från Allsvenskan den här söndagen så kan du med start redan på förmiddagen streama och spela live på Grand Slam tennis från Franska Öppna med bland annat Rafael Nadal och Roger Federer ”in action”.

11:00 Londero J. I. (Argentina) – Nadal R. (Spanien)
11:00 Mayer L. (Argentina) – Federer R. (Schweiz)
11:00 Nishikori K. (Japan) – Paire B. (Frankrike)

Ha en trevlig sportsöndag och njut av sport i världsklass!