Inatt kl. 02:00 möts St. Louis Blues – Boston Bruins i den fjärde finalmatchen i NHL’s Stanley Cup final. Boston Bruins leder finalserien över St. Louis Blues med 2-1 i matcher. Återigen, precis som i förra mötet, är det match i St. Louis Blues hemmaarena Enterprise Center som gäller. Men det verkar vara Boston Bruins som trivs bäst på isen i St. Louis. Föregående match slutade med att Bruins bortakrossade Blues med hela 2-7.

Speltips St. Louis Blues – Boston Bruins 4/6

Måste säga att Boston Bruins såg oförskämt bra ut i senaste matchen mot St. Louis Blues. Puckarna rasslade in i snabb takt bakom stackars Blues-målvakten Jordan Binnington som efter 1-5 målet byttes ut mot Jake Allen.

Vi tycker Bruins varit det stabilaste laget av de två och de såg som sagt var ruggigt starka ut häromnatten. Känslan är att Boston fått rejäl vittring på Stanley Cup bucklan och får vårt vinnarspel inför nattens match.

Boston Bruins vinner över St. Louis Blues till oddset 2.75 @ Bet365 >>.

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2019-06-04 kl. 07:39 men kan komma att ändras.