Nederländerna – England i UEFA Nations League semifinal är vår självklara begivenhet dagen till ära under Sveriges Nationaldag 6 juni 2019.

Hoppas vi får se en lika spännande match som i gårdagens semifinal Portugal – Schweiz. Matchen stod 1-1 ända fram till den 88:e matchminuten då Cristiano Ronaldo gjorde sitt andra mål för kvällen. Bara två minuter senare ökade samme Ronaldo på ledningen till 3-1 vilket sedan blev slutresultatet. Dagens match Nederländerna – England har definitivt samma potential att bli en lika nervpirrande tillställning.

Streama även dagens kvartsfinaler i Franska Öppna på Unibet TV:

14:30 Djokovic N. (Serbien) – Zverev A. (Tyskland)
14:30 Thiem D. (Österrike) – Khachanov K. (Ryssland)

Streama Nederländerna – England

Fira Sveriges Nationaldag 6/6 med att bland annat Kolla in Nederländerna – England Live stream idag. Avspark i Nederländerna – England sker klockan 20:45 och matchen sänds TV4 och kan streamas live på C More utan reklam i mobil, padda och dator.

SE UEFA NATION LEAGUE NU >>

Speltips Holland – England

En fartfylld semifinal i UEFA Nations League förväntar vi oss att mötet Holland – England blir. Nederländerna har tidigare i år spelat två landskamper i EM-kvalet med blandat resultat. Vitryssland besegrades med 4-0 den 21 mars. Tre dagar senare förlorade man mot Tyskland med 2-3. England har även de spelat två EM-kval matcher i år. Här lirade Engelsmännen fullkomligen byxorna av sina motståndare. Tjeckien var första nationen att åka på en riktig stjärnsmäll när England vann med 5-0. Därefter vann England över Montenegro med 5-1.

Dessa resultat med många mål matcherna gör vårt spelval enkelt denna nationaldag. Vi gör som i gårdagens match och spelar på att det även i Nederländerna – England blir totalt över 2,5 mål.

Match: Nederländerna – England (Fotboll: UEFA Nations League)
Spelplats: Estádio D. Afonso Henriques i Guimarães, Portugal (kapacitet: 30 000 åskådare)
Speltips: Totalt över 2.5 mål i matchen
Odds2.05 hos Unibet
Insats: Medel
Datum: 2019-06-06 (torsdag 6 juni)
Avspark: 20:45
Live StreamC More