Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för C More.

Turkiet – Frankrike Live stream och speltips EM-kvalet i fotboll lördag 8 juni 2019: Tretton viktiga EM-kvalmatcher ska spelas under lördagen 8/6 och vi har sett ut vår huvudmatch i Turkiet – Frankrike att streama och betta live på. Inför gruppfinalmötet tippar vi förstås ett odds också vilket utgör vårt speltips som du gärna får rygga om du känner för det.

Turkiet – Frankrike Live Stream

Titta på Turkiet – Frankrike Live stream denna lördagkväll med avspark klockan 20:45. Matchen sänds i TV12 och kan streamas live på C More utan reklam i mobil, platta och dator varhelst du befinner dig någonstans.

SE MATCHEN NU >>

Inför Turkiet – Frankrike 8/6

Att spela en tävlingsmatch av stor dignitet som gäller något i Turkiet är aldrig en lätt uppgift, inte ens för de regerande världsmästarna Frankrike. Smått fanatiska turkiska fans kommer med största säkerhet göra allt på fotbollsarenan Konya Buyuksehir Belediye Stadium för att bära fram sitt landslag till en triumf.

Gruppfinal som ger riktmärke

Frankrike leder för tillfället EM-kval Grupp H före just Turkiet. Båda står på 6 poäng var efter två omgångar men där Frankrike lyckats med bättre målskillnad. Turkarna får man säga har gjort det riktigt bra så här långt. Även om det vunnits segrar mot relativt klent motstånd så har man inte släppt in ett enda mål och gjort totalt sex stycken mot Albanien 0-2 och Moldavien 4-0. Fransmännen vann i sin EM-kval öppningsmatch över Moldavien på bortaplan med 1-4 och sedan krossade man stackars Erik Hamréns Island med hela 4-0. Vi ser verkligen fram emot denna gruppfinal mellan Turkiet och Frankrike som möjligen blir en riktmätare för vem den slutgiltiga gruppsegern kommer tillfalla.

Hett hemmalag mot gästande världsklass

Vi tror Turkiet kan stå upp ganska bra mot Frankrike och vill naturligtvis visa upp en fortsatt målfarlighet inför hemmapubliken. Något mål tror vi ärligt talat trillar in bakom fransmännens målvakt Hugo Lloris. Dock är vi rätt säkra på att även fransmännen lyckas med detsamma. Man har ju ändå världsklassanfallare i form av Olivier Giroud, Antoine Griezmann och Kylian Mbappé att tillgå längst där framme.

Speltips Turkiet – Frankrike

Match: Turkiet – Frankrike (Fotboll: EM-kval)
Spelplats: Konya Buyuksehir Belediye Stadium i Konya, Turkiet (kapacitet: 42 000 åskådare)
Speltips: Båda lagen gör mål
Odds2.17 hos Unibet
Insats: Medel
Datum: 2019-06-08 (lördag 8 juni)
Avspark: 20:45
TV-kanal: TV12
Live StreamC More

EM-kvalet lördag 8 juni

15:00 Island – Albanien
15:00 Kroatien – Wales
18:00 Armenien – Liechtenstein
18:00 Azerbajdzjan – Ungern
18:00 Estland – Nordirland
18:00 Finland – Bosnien-Hercegovina
18:00 Moldavien – Andorra
18:00 Ryssland – San Marino
20:45 Belgien – Kazakstan
20:45 Grekland – Italien
20:45 Skottland – Cypern
20:45 Turkiet – Frankrike
20:45 Vitryssland – Tyskland

Se på Turkiet – Frankrike Live stream nu!