Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för C More.

Visst är väl måndagar härliga! I alla fall en sådan här måndag när Sverige går i klinch med Spanien i fotbolls-EM kvalet. Kan Sverige åtminstone ta en poäng skulle det kännas som en seger. Att möta Spanien som är en av världens bästa fotbollsnationer på deras egen hemmaplan kräver nog en bragdartad insats från Sveriges sida. Låt oss nu hålla tummarna och heja fram Sverige till framgång mot spanjorerna idag!

Spanien – Sverige Live Stream

Ratta in Spanien – Sverige Live stream en underbar måndag som denna med avspark klockan 20:45. Spanien – Sverige sänds i TV4 och kan streamas live på C More utan reklam i mobil, padda och dator. Kom igen nu Sverige och se för sjutton till att röra om ordentligt i grytan nere på Santiago Bernabéu stadion i Madrid!

SE MATCHEN NU >>

EM-Kval Fotboll 10 Juni 2019

20:45 Bulgarien – Kosovo
20:45 Danmark – Georgien
20:45 Färöarna – Norge
20:45 Irland – Gibraltar
20:45 Lettland – Slovenien
20:45 Malta – Rumänien
20:45 Nordmakedonien – Österrike
20:45 Polen – Israel
20:45 Serbien – Litauen
20:45 Spanien – Sverige
20:45 Tjeckien – Montenegro
20:45 Ukraina – Luxemburg

Speltips Spanien – Sverige 10/6

Spanien är stor favorit till att både vinna kvällens match mot Sverige och även stå som gruppsegrare när gruppspelet är avslutat. Maximal utdelning har det också blivit för Spaniens del i de tre inledande gruppomgångarna. Vinster mot Norge, Malta och Färöarna gör att det är spanskt i toppen av EM-kval Grupp F med Sverige som tvåa efter segrar över Rumänien och Malta samt oavgjort mot Norge.

Svenska frälsare

I fredags när Sverige mötte Malta var det återigen Robin Quaison och Viktor Claesson som frälste Sverige. Precis som i matchen innan mot Norge gjorde de varsitt mål. Mot Malta fick även Sveriges nya unga kelgris Alexander Isak göra ännu ett landslagsmål.

Isak blev ju under januariturnén i Abu Dhabi 2017, som 17-åring (och 114 dagar gammal) Sveriges genom tiderna yngsta målskytt i landslaget någonsin. Bara dagar tidigare hade han då för övrigt också blivit Sveriges yngste landslagsspelare på 106 år. Nu frågar vi oss om Janne Andersson tänker starta Alexander Isak i dagens möte med tuffa Spanien?

Spanskt och svenskt mål spelas

Oavsett så tror vi ändå att någon av våra svenska spelare gör mål i kvällens EM-kval match. Kanske kan duktige Marcus Berg få revansch för att han inte fått in bollen på ett tag i landslagströjan? Berg har varit väldigt nyttig och hjälpt de övriga svenska spelarna till bra lägen. Bland annat gjorde han i matchen mot Malta en sanslöst vacker framspelning med klacken till Viktor Claesson’s mål.

EM-kval tipset 10/6 Spanien – Sverige: Båda lagen gör mål till oddset 2.38 @ Unibet>>.