Mycket mer spännande än så här blir det inte i hockeyvärlden. Världens i särklass största hockeyliga NHL ska avgöras i en allra sista hockeymatch mellan Boston Bruins och St. Louis Blues.

Det står 3-3 i matcher i Stanley Cup finalen 2019 när nu den sjunde avgörande kampen ska spelas inatt med nedsläpp klockan 02:00 svensk tid. Boston Bruins – St. Louis Blues sänds i TV10.

Speltips Boston Bruins – St. Louis Blues

Iskallt räknar vi med en mäktig upplevelse i nattens avgörande finalrysare i Stanley Cup. Boston Bruins har fördelen av att spela på hemmaisen i hockeyarenan TD Garden. Frågan är dock om det är så stor fördel egentligen? St. Louis Blues har nämligen vunnit två av de tre tidigare matcherna som spelats i Boston under finalserien. Istället för att ge oss på en gissning om vem som vinner Stanley Cup 2019 så lirar vi ett överspel på antal mål inför matchen. Hittills har fyra av de sex finalmatcherna resulterat i sex mål eller fler.

Stanley Cup tipset 13/6: Totalt över 4.5 mål i matchen Boston Bruins – St. Louis Blues. Odds 1.67 @ Unibet >>.

Dam-VM fotboll 12/6

Flera hyperintressanta matcher spelas idag i fotbolls-VM för damer och krockar inte ett dugg med nattens NHL-finalmatch. Vi ser mer här en fantastiskt sportig uppladdningsmöjlighet inför NHL avgörandet. Nigeria mot Sydkorea är spännande på så sätt att det finna många tekniska spelare i dessa lag vilket kan göra matchen väldigt underhållande. Men de två riktigt stora matcherna är förstås Tysklands möte med Spanien och värdnationen Frankrikes match mot vårt grannland Norge.

Läs: Streama och betta live på fotbolls-VM 2019

15:00 Nigeria – Sydkorea
18:00 Tyskland – Spanien
21:00 Frankrike – Norge