VM-fotboll varje dag får vi bara vara med om ungefär en månad vartannat år. Antingen ifrån herrarnas VM eller damernas VM. Oavsett så njuter vi i fulla drag av spänningen att få se fotboll mellan nationer när det gäller som allra mest. I dagens VM-tablå har vi två godbitar att kolla in:

18:00 Australien – Brasilien
21:00 Sydafrika – Kina

TV4 eller TV12 sänder matcherna och du kan som vanligt streama fotbolls-VM vilket du kan läsa mer om här.

Speltips Australien – Brasilien

Australien som är en av förhandsfavoriterna till att ta medalj i fotbolls-VM sumpade chansen att ta tre poäng i VM-premiären mot underdogen Italien. Det blev inte ens en enda poäng efter att först ha tagit ledningen i den förstahalvleken. Italien visade på prov på viljestyrka när man både kvitterade i andra halvlek och slog in segermålet i den femte övertidsminuten. Så nu är Australien säkerligen revanschsuget och i stort behov av poäng.

Brasilien är inte en av de större favoriterna till att göra anspråk på någon av VM-medaljerna enligt spelbolagen men frågan är om de inte borde vara det ändå? Jamaica stod för motståndet i VM-premiären och hade inte en suck mot brasilianskorna. Storstjärnan Cristiane gjorde alla tre målen i 3-0 krossen och ändå missade Brasilien en straff plus att Marta saknades på grund av en lättare skada. Laget ser onekligen starkt ut och vi tror de kommer gå längre i fotbolls-VM än vad många experter tror. Med Marta med i laget kommer Brasilien vara ännu starkare. Men att redan nu utse Brasilien som en vinnare över Australien vågar vi inte riktigt oss på. Att båda lagen gör mål ser vi dock som rätt troligt med tanke på bägge lagens offensiva kvaliteter.

Fotbolls-VM tipset 13/6: Båda lagen gör mål i matchen Australien – Brasilien till oddset 1.57 @ Bet365.

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2019-06-13 kl. 07:23 men kan komma att ändras.