Vårt sportnöjesfokus denna fredag 14 juni 2019 lägger vi på Dam-VM i fotboll med England mot Argentina som sparkar igång klockan 21:00.

Men redan under tidiga fredagseftermiddagen börjar vi ladda upp med fotbolls-VM matchen Japan – Skottland och direkt därefter på kvällskvisten fortsätter vi med Jamaica – Italien. Sedan är det alltså dags för vår huvudmatch England – Argentina som vi även skrivit ihop ett kortare speltips inför.

Streama dam-VM fotboll 14/6

TV4 eller TV12 sänder matcherna i dam-VM och du kan som vanligt streama fotbolls-VM live vilket du kan läsa mer om här.

15:00 Japan – Skottland
18:00 Jamaica – Italien
21:00 England – Argentina

Speltips England – Argentina

Vi är inne i andra gruppomgångens matcher i fotbolls-VM 2019 och i det blev olika utdelningar i Englands och Argentinas öppningsmatcher. England besegrade grannlandet Skottland i en på förhand upphaussad fotbollskamp med 2-1. Och matchen infriade de högt ställda förväntningarna vi hade på att få se en match med mycket kämpa och heta dueller på fotbollsplanen.

Argentina klarade av 0-0 mot snabba japanskor i sin VM-debut trots betydligt sämre bollinnehav och 0-5 i hörnor. Det blir nu oerhört spännande att se om argentinskorna kan matcha engelskorna i dagens VM-drabbning. Vi tror dock att Argentina får det riktigt tufft mot England och ska nog vara glada om de kan fixa oavgjort ännu en gång.

Speltipset VM 14/6: Totalt under 3.5 mål i matchen England – Argentina till oddset 1.77 @ ComeOn >>.

Copa América Live Stream & Speltips 2019