U21-EM i fotboll för grabbar drog igång igår och idag måndag 17 juni spelas två nya matcher, Serbien – Österrike 18:30 och Tyskland – Danmark 21:00. Vårt intresse dras i första hand till den sistnämnda matchen inför vilken vi bidrar med ett speltips här. Båda matcherna sänds på SVT2.

Speltips Tyskland – Danmark

Sverige får tyvärr inte vara med i leken i detta U21-EM då man inte klarade att kvalificera sig till mästerskapet. Istället får vi heja på Danmark som är Skandinaviens enda deltagande land i årets U21 EM. Och Danmark får verkligen bekänna färg med en gång i turneringen då Tyskland som är en av de stora guldfavoriterna står för motståndet i första matchen.

Tysklands U21-landslag har inte förlorat en enda match sedan 10 oktober 2017 då man lät sig besegras av Norge med 3-1. Därefter har man radat upp totalt 10 vinster och 2 oavgjorda fram till dagens match mot Danmark.

Danska U21-laget imponerade i EM-kvalet och tog sig välförtjänt till hetluften i Italien och San Marino som delar på värdskapet. Danskarna har dock varit något darriga i uppladdningen inför U21-EM och förlorat fyra av sex träningsmatcher. Vi tänker att Danmark kommer försöka ha fokus på defensiven i första hand mot Tyskland och att det i sin tur leder till att rätt få mål görs i matchen.

Speltipset U21-EM 17/6: Totalt under 3.5 mål görs i matchen Tyskland – Danmark. Odds 1.44 @ Betfair >>.

Måndagens fotboll 17/6

U21 EM
18:30 Serbien – Österrike
21:00 Tyskland – Danmark

Dam-VM
18:00 Kina – Spanien
18:00 Sydafrika – Tyskland
21:00 Nigeria – Frankrike
21:00 Sydkorea – Norge
LäsFotbolls-VM 2019 Live Stream

Superettan
19:00 Örgryte – GAIS
Läs: Superettan Live Stream

Copa América Live Stream & Speltips 2019