Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för C More.

Midsommarveckan bjuder på massor av underbar fotboll och idag tisdag 18/6 kan vi streama och spela live på bland annat Italien – Brasilien och Jamaica – Australien i fotbolls-VM för damer. Det är en stenhård kamp i den gruppen om de två avancemangsplatserna mellan Italien, Brasilien och Australien. Italien ligger bäst till med sina två inledande segrar och vinner gruppen vid vinst eller oavgjort idag mot Brasilien. Italien – Brasilien har matchstart kl. 21:00.

Ställning i grupp C:

1. Italien: målskillnad 7:1, 6 poäng
2. Brasilien: målskillnad 5:3, 3 poäng
3. Australien: målskillnad 4:4, 3 poäng
4. Jamaica: målskillnad 0:8, 0 poäng

Italien – Brasilien Live Stream

Missa inte kvällens gruppavgörande i fotbolls-VM mellan Italien – Brasilien. Valen du har att se matchen är antingen på TV12 eller via live stream i mobil, padda och dator hos C More här >>.

Den stora fördelen med att se Italien – Brasilien via live stream är att du kan kolla oavsett var du befinner dig för tillfället. Live streaming på C More i mobilen, datorn eller paddan gäller i hela EU vilket då passar utmärkt om du befinner dig utomlands så länge det är ett EU-land.

SE MATCHEN HÄR >>

Speltips Italien – Brasilien 18/6

Italien överraskade direkt i sin VM-premiär när en av de stora förhandsfavoriterna till VM-guldet Australien besegrades med 2-1. När man sedan slog Jamaica med hela 5-0 börjar man ana att Italien kanske är starkare än vad man först trodde inför världsmästerskapet. Brasilien vann till exempel ”bara” med 3-0 mot Jamaica. Och kanske är Brasilianskorna sämre än vad man trodde på förhand. Brasilien förlorade nämligen mot Australien med 3-2 vilket sätter dem i en tuff sits inför dagens VM-kamp mot Italien. Vi tror dock att Brasilien samlar ihop sig idag och blir italienskorna övermäktiga.

Fotbolls-VM tipset 18/6: Brasilien vinner över Italien till oddset 2.48 @ Unibet: Få 500 % bonus upp till 500 kr >>

Fotbollstisdag 18 juni 2019

Ytterligare en hel del fotbollsgodis förutom fotbolls-VM finns att se och spela liveodds på denna tisdag 18 juni 2019:

U21 EM
18:30 Rumänien – Kroatien
21:00 England – Frankrike
TV-kanal: SVT

Copa América
23:30 Bolivia – Peru
02:30 Brasilien – Venezuela
StreamaCopa América 2019 Live Stream

Dam-VM
21:00 Italien – Brasilien
21:00 Jamaica – Australien
StreamaFotbolls-VM 2019 Live Stream