Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för C More.

Sverige – USA live stream och ett speltips har vi på lut denna torsdag 20 juni i fotbolls-VM för damer 2019. Matchstart sker klockan 21:00 men redan från och med 20:00 kan du streama uppladdningen och förhandssnacket inför matchen.

Sverige – USA Live Stream

Självklart är man intresserad av att se på gruppfinalen Sverige – USA i fotbolls-VM! Två sätt finns att titta på det heta mötet Sverige – USA. Antingen ser du matchen på tv-kanalen TV4 eller så gör du som väldigt många andra och kollar Sverige – USA via live stream i mobil, padda eller dator hos C More här istället.

Fördelarna är många att se på Sverige – USA live stream varav den bästa anledningen kanske är att du kan streama oavsett var du befinner dig för tillfället. Bara ha mobilen eller någon annan enhet till hands där du sitter, ligger, går eller står just nu. Dessutom är streaming hos C More reklamfritt och du kan följa varenda sekund av dramat och snacket i VM-studion.

SE MATCHEN HÄR >>

Speltips Sverige – USA 20/6

Den mest intressanta matchen i fotbolls-VM såhär långt för Sveriges spelas idag. Sverige möter USA som är regerande världsmästare i fotboll för damer. USA är också bäst i världen enligt FIFA’s ranking. De har alltid pressen på sig att vinna sina matcher, så även mot Sverige. Eftersom Sverige, likt USA, redan har säkrat en plats i åttondelsfinalen kan de nu spela avslappnat och utan den där stora pressen på sig. Men självklart vill Sverige ge USA en kamp om gruppsegern som kan innebära lättare motstånd i åttondelen. Vinst över USA innebär Spanien i åttondelsfinal. Förlorar Sverige ställs man mot Nederländerna eller Kanada i stället.

Sveriges matcher mot USA brukar vara riktigt jämna historier och samtidigt oftast väldigt målfattiga sådana. Deras fem senaste inbördes möten har slutat med två svenska vinster, en amerikansk seger och två oavgjorda. Totalt har det i dessa fem matcher gjorts sju mål. Betänker vi detta så kan vi knappast undvika att spela ett underspel på antal mål i dagens match Sverige – USA.

VM-tips 20/6: Totalt under 2.5 mål i mötet Sverige – USA spelas till oddset 2.10 @ Betfair >>.

Fotbollstorsdag 20 juni 2019

Torsdagens fotbollsschema består av så mycket mer än Dam-VM och här är dagens/nattens fotbollshöjdare enligt oss på Svenskt Spel:

Dam VM
18:00 Kamerun – New Zealand
18:00 Nederländerna – Kanada
21:00 Sverige – USA
21:00 Thailand – Chile
Streama: Fotbolls-VM 2019 Live Stream

U21 EM
18:30 Danmark – Österrike
21:00 Tyskland – Serbien
TV-kanal: SVT

Copa América
01:00 Uruguay – Japan
Streama: Copa América 2019 Live Stream

Tuta och kör nu svenska fotbollsdamer, vi vill se er knäcka USA på fotbollsplanen idag. Se på Sverige – USA live stream nu!