c more

Vi spanar in söndagens bästa fotboll 23/6 och tar oss an ett speltips och live stream inför Frankrike – Brasilien i fotbolls-VM med avspark 21:00. Dessförinnan har vi ett långt koppel matcher att njuta av denna söndag 23 juni 2019.

Frankrike – Brasilien Live Stream

Streama åttondelsfinalen Frankrike – Brasilien och alla övriga matcher i fotbolls-VM live! Två sätt finns att titta på de glödheta VM-matcherna. När det gäller just Frankrike – Brasilien ser du den antingen på tv-kanalen TV4 eller så gör du som väldigt många andra och kollar Frankrike – Brasilien live stream i mobil, padda eller dator i oavsett var du befinner dig i hela EU hos C More här istället.

SE MATCHEN HÄR >>

Speltips Frankrike – Brasilien

Värdnationen Frankrike är det enda landslaget som hittills är obesegrade under fotbolls-VM och faktiskt till och med vunnit alla sina matcher. Som gruppvinnare möter man i dagens åttondelsfinal Brasilien vilka blev bästa tredjeplacerade laget i gruppspelet. Vi följer upp gårdagens vinnartips i matchen Norge – Brasilien med att spela likadant inför Frankrike – Brasilien.

VM-tipset 23/6: Båda lagen gör mål till oddset 2.12 @ Unibet >>.

Fotbollssöndag 23 juni 2019

VÄRLDEN: Dam-VM
17:30 England – Kamerun
21:00 Frankrike – Brasilien

SYDAMERIKA – Sydamerikanska mästerskapet
21:00 Colombia – Paraguay
21:00 Qatar – Argentina
LäsCopa América 2019 Live Stream

AFRIKA: Afrikanska mästerskapen
16:30 Marocko – Namibia
19:00 Senegal – Tanzania
22:00 Algeriet – Kenya
LäsAfrikanska Mästerskapen Live Stream

EUROPA: U21 EM
21:00 Danmark – Serbien
21:00 Österrike – Tyskland
TV-kanal: SVT

SVERIGE: Superettan
15:00 Jönköping – Trelleborg
15:00 Mjällby – Brage
17:30 Brommapojkarna – Örgryte
17:30 Halmstad – IK Frej
Läs: Superettan Live Stream