c more

Vinna eller försvinna gäller för de svenska fotbollsdamerna under måndagskvällen 24/6, se på Sverige – Kanada Live stream och följ gärna vårt speltips inför åttondelsfinalen Sverige – Kanada i Fotbolls-VM 24 juni 2019 med matchstart klockan 21:00.

Sverige – Kanada Live Stream

Se till att streama åttondelsfinalen Sverige – Kanada och alla övriga matcher i fotbolls-VM live! Du har två valmöjligheter att titta på de glödheta VM-matcherna. När det gäller just Sverige – Kanada ser du det mötet antingen på tv-kanalen TV4 eller så gör du som väldigt många andra och tittar på Sverige – Kanada live stream i mobilen, plattan eller datorn oavsett var du befinner dig i Sverige och resten av EU-länderna hos C More här.

SE MATCHEN HÄR >>

Inför Sverige – Kanada 24/6

Extremhetta väntas under dagens åttondelsfinal mellan Sverige och Kanada. Det talas om att temperaturen kommer ligga på 29 grader vilket är duktigt mycket varmare än under tidigare matcher som Sverige spelat. Det blir förstås lika jobbigt för alla spelarna i bägge lagen och det spekuleras i att värmen kommer att påverka tempot i matchen en hel del. Vätskepauser sägs vara inplanerade under spelets gång för att avhjälpa överhettning.

Något som gläder desto mer är att det förväntas komma minst 39 000 åskådare till matchen Sverige – Kanada som spelas på Parc des Princes i Paris. FIFA har i alla fall bekräftat den siffran på förköpta biljetter inför åttondelskampen. Och enligt rapporter så är 2 500 svenska fans på väg till matchen. Vi övriga fans här på hemmaplan får förlita oss på tv-kanalen TV4 eller streama mötet i mobilen, läsplattan eller datorn som vi skrivit om här ovanför.

VM-tips Sverige – Kanada

Spelbolagen håller Kanada som en ganska klar favorit i matchen mot Sverige. Förutsättningarna är sådana att båda lagen kom tvåa i sin respektive grupp efter två vinster och en förlust vardera. Medans USA vann Sveriges grupp vann Nederländerna Kanadas grupp.

När Sverige och Kanada möttes förra gången tidigare i år (6 mars 2019) vann kanadensiskorna över svenskorna i Algarve Cup efter en avgörande straffläggning då själva matchen hade slutat 0-0. Flera fotbollsexperter tror nu att dagens match kan bli en lika jämn historia som mycket väl kan gå till straffar. Eftersom både Sverige och Kanada har en defensiv speltaktik som utgångspunkt i sina formationer är detta inte alls någon omöjlighet. Vi vågar däremot inte riktigt spela på oavgjort vid full tid så därför tänker vi istället spela på att det blir en relativt målsnål åttondelsfinal dem emellan.

VM-tipset 24/6: Totalt under 2.5 mål i matchen Sverige – Kanada till oddset 1.47 @ Bet365 och Betfair.

Fotboll måndag 24 juni 2019

VÄRLDEN: Dam-VM
18:00 Spanien – USA
21:00 Sverige – Kanada

AFRIKA: Africa Cup of Nations
16:30 Elfenbenskusten – Sydafrika
19:00 Tunisien – Angola
22:00 Mali – Mauretanien
LäsAfrikanska Mästerskapen Live Stream

SYDAMERIKA: Copa América
Inatt:
01:00 Chile – Uruguay
01:00 Ecuador – Japan
LäsCopa América 2019 Live Stream

EUROPA: U21 EM
21:00 Frankrike – Rumänien
21:00 Kroatien – England
TV-kanal: SVT

SVERIGE: Superettan
19:00 GAIS – Degerfors
19:00 Norrby – Syrianska FC
19:00 Öster – Varberg
LäsSuperettan Live Stream