AIK – IFK Norrköping Live stream och speltips inför Allsvenskan tisdag 25 juni 2019: Matcher spelas i Fotbolls-VM och Afrikanska mästerskapen denna löningstisdag men vi tar och vänder blicken inom Sveriges gränser och dagens enda allsvenska möte mellan AIK och IFK Norrköping

AIK – IFK Norrköping Live Stream

C MORE är officiell streaming partner till Allsvenskan 2019. Streama Allsvenskan 2019 live på C More i exempelvis mobilen, datorn, paddan eller tv’n i hög HD kvalitet var helst du befinner dig! C More har ett väldans stort sportutbud via live streaming som exempelvis matcher ifrån Allsvenskan, Superettan och fotbolls-VM för damer som pågår just nu.

Till C MORE här –>>>

Speltips AIK – IFK Norrköping 25/6

Vi bryter av VM-fotbollen med lite allsvensk fotboll idag trots viktiga utslagsmatcher i de två sista åttondelsfinalerna av VM. Men AIK mot IFK Norrköping vill vi inte missa efter drygt tre veckors uppehåll i Allsvenskan.

Vi får se om AIK’s fina form håller i sig då de vunnit fem och spelat en oavgjord på deras sex senaste alsvenska matcher. Som avslutning innan uppehållet vann de prestigematchen mot lokalkonkurrenten Hammarby med 2-0.

IFK Norrköpings form är inte mycket sämre den i och med tre vinster och en oavgjord på de fyra senaste matcherna i Allsvenskan. Intressant är också att IFK Norrköping är ett av allsvenskans bästa bortalag. Kanske kan de ge hemmastark AIK en riktig match på Friends Arena ikväll.

Tipset 25/6: Totalt under 2.5 mål i matchen AIK – IFK Norrköping spelas till oddset 1.63 @ Unibet.

Tisdagens bästa fotboll 25/6

VÄRLDEN: Dam-VM
18:00 Italien – Kina
21:00 Nederländerna – Japan

AFRIKA: Afrikanska mästerskapen
19:00 Kamerun – Guinea-Bissau
22:00 Ghana – Benin
LäsAfrikanska Mästerskapen Live Stream

SVERIGE: Allsvenskan
19:00 AIK – IFK Norrköping

SVERIGE: Superettan
19:00 Dalkurd – Västerås SK