Första kvartsfinalen i damernas fotbolls-VM 2019 ska spelas och vårt grannland Norge möter England kl. 21:00 torsdag 27 juni. Norge – England Live stream vet ni väl vid det här laget var man hittar. Men för säkerhets skull går vi igenom det en gång till. Dessutom giver vi eder ett speltips inför den spännande VM-kvarten.

Norge – England Live Stream

Streama kvartsfinalen Norge – England och resten av matcherna i fotbolls-VM live! Du ges två valmöjligheter att titta på de avgörande VM-matcherna. När det gäller dagens match Norge – England ser du det mötet antingen på tv-kanalen TV4 eller så gör du som en stor del av oss andra och tittar på Norge – England live stream i mobilen, plattan eller datorn oavsett var du befinner dig i Sverige och resten av EU-länderna hos C More här.

SE MATCHEN HÄR >>

Speltips Norge – England 27/6

Spelbolagen håller England som en något större favorit att vinna kvartsfinalmatchen mot Norge. Vi är dock inte lika säkra på den saken då vi tycker Norskorna visat upp ett riktigt bra spel och en minst lika bra kämpaglöd som engelskorna hittills under fotbolls-VM.

Närmare till hands finner vi att ett BLGM-spel går in. Båda lagen gör mål spelas därför till oddset 1.83 @ Betsson och NordicBet.

Bästa torsdagsfotbollen 27/6

VÄRLDEN: VM – Damer
21:00 Norge – England

AFRIKA: Africa Cup of Nations
16:30 Madagaskar – Burundi
19:00 Senegal – Algeriet
22:00 Kenya – Tanzania

EUROPA: U21 EM
18:00 Tyskland U21 – Rumänien U21
21:00 Spanien U21 – Frankrike U21