c more

Sverige – Tyskland Live stream och ett speltips är vad vi kan bidra med inför dagens kvartsfinal i Fotbolls-VM lördag 29/6. Stora delar av svenska folket kommer med största säkerhet sitta som klistrade framför skärmarna den här lördagskvällen och hålla tummarna för svensk seger och vidare avancemang till VM-semifinal. Matchen Sverige – Tyskland har avspark klockan 18:30. Kom igen nu Sverige!

Fotbolls-VM damer 29/6:
15:00 Italien – Nederländerna
18:30 Tyskland – Sverige

Sverige – Tyskland Live Stream

Självfallet är man som fotbollsintresserad svensk oerhört intresserad av att se på kvartsfinalen Sverige – Tyskland i fotbolls-VM 2019! Endast tre riktigt bra sätt finns att titta på den stekheta matchen Sverige – Tyskland som spelas på Roazhon Park i Rennes, Frankrike. Antingen befinner du dig på läktarplats och ser matchen live. Har du inte den möjligheten, vilket de flesta av oss inte har, kan du istället se matchen på antingen tv-kanalen TV4 eller välja det enligt oss bästa sättet och tittar på mötet Sverige – Tyskland via live stream i mobil, padda eller dator hos C More här.

SE MATCHEN HÄR >>

Streama VM i mobilen överallt

Live streaming har många fördelar varav den bästa anledningen kanske är att du kan streama Sverige – Tyskland live oberoende vilken plats du befinner dig på för tillfället. Det räcker med att ha mobilen eller någon annan av dina skärmenheter som exempelvis dator eller surfplatta till hands där du sitter, ligger, går eller står just nu. Och detta gäller såväl i hela Sverige som i alla andra EU-länder vilket alltså innebär att du även kan streama fotbolls-VM matcherna live när du är på semester eller tjänst4resa utomlands. Som om inte det är nog så är streaming hos C More reklamfritt och du kan följa varenda sekund av dramat och snacket i VM-studion utan att riskera några höjdpunkter.

SE MATCHEN HÄR >>

Speltips Sverige – Tyskland 29/6

Sverige har alltid haft det tufft mot Tyskland i damfotbolls-sammanhang och flera gånger åkt ut mot just dem i stora fotbollsmästerskap. Ni hoppas vi givetvis på en annan utgång än vad det normalt brukar bli när Sverige och Tyskland möts.

Vinnaroddsen inför fotbollskampen

Matchens skyhöga vinnarfavorit är av förståeliga skäl Tyskland där de i skrivande stund spelas som segrare runt oddset 1.75 hos flera av spelbolagen (Betsson och NordicBet). Svensk seger ger hela 5.50 gånger pengarna tillbaka hos bland annat Bet365 och Betfair.

Tidigare inbördes landskampsresultat

En kort stunds genomgång av Sveriges och Tysklands inbördes matchresultat i landskamperna synliggör direkt Tysklands övertag på Sverige. Av de fem senaste matcherna dem emellan har Tyskland vunnit fyra. Den femte slutade oavgjord. Sverige har alltså inte lyckats vinna någon av dessa. Och tittar vi tillbaka tio landskamper mellan svenskorna och tyskorna så har Sverige gått av planen med seger en endaste gång. Därigenom förstår vi spelbolagens oddssättning lite bättre.

2019-04-06 Sverige – Tyskland 1 : 2 (Träningslandskamp)
2017-07-17 Tyskland – Sverige 0 : 0 (Fotbolls-EM)
2016-08-19 Sverige – Tyskland 1 : 2 (Olympiska spelen)
2015-06-20 Tyskland – Sverige 4 : 1 (Fotbolls-VM)
2015-03-11 Sverige – Tyskland 1 : 2 (Algarve Cup)

Vi tippar ett kryss

Vi lägger vårt bet på att det står oavgjort vid full tid och att matchen således går till förlängning, kanske till och med till straffar. Ett spelat kryss i matchen (oavgjort vid full tid) görs till oddset 3.75 @ Unibet.

Fotbollslördag 29 juni 2019

Övriga fotbollsmatcher av större dignitet denna lördag är:

Sydamerikanske mästerskapet
01:00 Colombia – Chile
21:00 Uruguay – Peru

Afrikanska mästerskapen
16:30 Mauretanien – Angola
19:00 Kamerun – Ghana
22:00 Benin – Guinea-Bissau

Allsvenskan
16:00 Östersund – IFK Göteborg
18:00 Falkenberg – Elfsborg
23:00 Sundsvall – AFC Eskilstuna

Heja fram Sverige till semifinal idag när du tittar på Sverige – Tyskland live stream var du nu än håller hus.