Allsvenskan har rullat igång igen och Häcken – Hammarby möter varandra idag måndag 1 juli 2019 efter en månads uppehåll. Häcken – Hammarby Live stream & ett speltips finner du här!

Häcken – Hammarby Live Stream

Streama Häcken – Hammarby och alla övriga matcher i Allsvenskan 2019 live på C More. Streaming går att få till i exempelvis mobilen, datorn, paddan eller tv’n i hög HD kvalitet. Se Häcken – Hammarby var helst du befinner dig i Sverige såväl som i resten av EU-länderna! C More erbjuder inte endast fotboll från Allsvenskan och matcher från damernas fotbolls-VM utan har ett väldans stort sportutbud via live streaming. Så gå in och kolla vilket sportutbud som passar just dig bäst att streama online.

Till C MORE här –>>>

Speltips Häcken – Hammarby 1/7

Allsvenska tabellfemman Häcken tar emot tabellsjuan Hammarby med bara två poäng som skiljer dem åt. Eftersom det är en hel månad sedan lagen spelade i Allsvenskan senast så är formen rätt oviss. En koll på gårdagens två allsvenska matcher AIK – Malmö FF (0 – 0) och IFK Norrköping – Sirius (0 – 1) visar att anfallsspelet och målskyttet var något krampaktigt då det blev endast ett enda mål totalt i de båda matcherna. Vi tar detta i beaktande och tippar att även kvällens match Häcken – Hammarby slutar målsnålt.

Tipset 1/7: Totalt under 2.5 mål. Odds 2.09 @ Betsson och NordicBet.

Fotbollsmåndag 1 juli 2019

Afrikanska mästerskapen
18:00 Namibia – Elfenbenskusten
18:00 Sydafrika – Marocko
21:00 Kenya – Senegal
21:00 Tanzania – Algeriet
LäsAfrikanska Mästerskapen Live Stream

Allsvenskan
19:00 Djurgården – Kalmar
19:00 Häcken – Hammarby
Läs: Allsvenskan Live Stream